Pages

miercuri, 6 martie 2013

Samsung Galaxy S IV este realizat din plastic. Si nu este nimic rau in asta!

In ultimele zile, mai multe bloguri cu profil tehnologic, printre care si SamMobile, au anuntat ca urmatorul flagship al Samsung, Galaxy S IV, va avea o carcasa realizata in mare parte din plastic, ca si modelul anterior.

Este ceva grav? In niciun caz, chiar daca tendintele desenate de ultimele device-uri de top ale concurentei arata adoptarea aliajelor metalice pentru realizarea finisajelor de smartphone-uri. In acelasi timp, chiar vice presedintele diuviziei Samsung Mobile confirma si explica alegerea companiei sud-coreene.
Plasticul permite Samsung sa produca telefoanele la costuri mai reduse si printr-un proces de fabricatie mai simplu, deci mai rapid. Reprezentantul Samsung nu lasa nicio urma de ipocrizie in declaratia data celor de la CNET, ba mai mult, spune ca dotarea smartphone-urilor cu un capac spate realizat din plastic permite inlaturarea acestuia si implicit accesul la bateria device-ului, o caracteristica foarte apreciata de utilizatori.
Galaxy S IV va fi intr-adevar realizat in mare masura din plastic, dar marginea terminalului este realizata din aluminiu.

In fine, atat timp cat Samsung nu foloseste materiale de proasta calitate pentru realizarea smartphone-urilor sale de top, nu vedem care este problema utilizarii plasticului, in ciuda opiniilor din ce in ce mai vehemente care critica practicile sud-coreenilor de la Samsung.

Sursa: hit.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™