Pages

marți, 5 martie 2013

Decodarea telefoanelor, pe lista priorităţilor de la Casa Albă


telefon mobil 224x300 Decodarea telefoanelor, pe lista priorităţilor de la Casa AlbăLegalizarea decodării telefoanelor după expirarea contractului cu operatorul de telefonie mobilă reprezintă o problemă serioasă în Statele Unite ale Americii. David Edelman, Senior Advisor pentru Internet, Inovaţie şi Securitate, a declarat recent că administraţia preşedintelui Barack Obama lucrează pentru a schimba legislatia.

O petiţie oficială de pe site-ul Casei Albe cere legalizarea posibilităţii de a decoda un telefon după ce a expirat contractual cu operatorul de telefonie mobilă. Această petiţie s-a bucurat de un răspuns pozitiv din partea populaţiei Statelor Unite ale Americii, fiind semnată deja de peste 114.000 de oameni.
În urma acestui feedback, David Edelman, Senior Advisor pentru Internet, Inovaţie şi Securitate, a emis un comunicat de presă în care declar că e de acord cu posibilitatea de a schimba operatorul de telefonie mobilă după placul utilizatorului. Mai mult, acesta a promis că “problema urgentă” va fi soluţionată cât mai rapid.
Rămâne de văzut dacă americanii vor putea în viitor să-şi decodeze legal telefoanele mobile.

Sursa: connect.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™