Pages

sâmbătă, 9 martie 2013

Romanian Electronics Show(RES) Bucuresti, 28 Martie 2013



Romanian Electronics Show – RES® își propune să devină cea mai importantă expoziţie interconectată a tehnologiei din domeniul electronicii și IT&C.
Evenimentul va avea loc în perioada 28–31 martie 2013 și se va desfășura la cel mai nou complex expozițional din țară, EXPOROM, sub patronajul Ministerului pentru Societatea Informaţională.

”Inițiativa organizării unui târg care să reunească producătorii și distribuitorii de produse și servicii ICT poate să impulsioneze semnificativ piața de profil. Consumatorii români de astfel de produse și servicii sunt exigenți, iar actorii pieței trebuie să se adapteze constant pentru a răspunde unei cereri tot mai sofisticate. Astfel de târguri reprezintă o ocazie excelentă pentru ca actorii de pe piață să poată face schimb de experiență, efectul final fiind diversificarea și ajustarea ofertei atât în beneficiul tuturor companiilor, cât și al consumatorilor.” – Dan Nica, ministrul pentru Societatea Informațională.
RES® este un eveniment amplu dedicat atât companiilor, cât și publicului larg, realizat de EXPOROM în parteneriat cu Camerele de Comerț Bilaterale România–Japonia și România–Coreea. Expoziția internațională RES® reprezintă un suport informațional și un instrument de marketing eficient pentru dezvoltarea și creșterea sectorului electronic și IT&C, promovând conceptul de Business is Sharing.
Invităm industria să participe activ pe cele cinci planuri care constituie premisele creșterii mondiale ale IT&C (dar și reformării domeniului).  În acest context, programul de conferințe și expoziția RES urmăresc:
  1.  Inovație și tineri antreprenori;
  2.  Adoptarea noilor modele de business de tip Cloud, virtualizare și IT as a service (ITaaS) pentru companiile mari și sectorul public, clienți mari din zonele guvernamentale, utilități, telecom, banking;
  3. Mobilitate – tehnologii, accesul la date și securitatea acestora;
  4. Dezvoltatori de aplicații – pentru diferite platforme mobile și life style;
  5. Smart devices and products.
Cele patru zile RES® înseamnă prezentări interactive, lansări de produse, conferinţe, dezbateri, aplicaţii și servicii, concursuri, concerte. Partenerii vor susține o serie de seminarii, worskshop-uri și conferințe în funcție de următoarele teme generale:
  • 28 martie: E-government & E-administration
  • 28 martie: Startups & Innovation
  • 29 martie: Mobile, Entertainment &Display
  • 29 martie: Cloud Computing, Big Data and ITaaS
  • 29 martie: Hackathon – mobile apps
Mai multe detalii despre acestea se regăsesc pe www.roels.ro/conferences.
Așadar, într-un spațiu de 12.500 mp, fie că sunt producători, importatori, dezvoltatori sau distribuitori, expozanții  sunt invitați să prezinte, dezbată sau să lanseze în fața publicului ultimele inovații, tehnologii online și mobile.
Înscrierile se pot face până la 15 martie 2013, pe www.roels.ro.
Accesul în spațiul expozițional se va face pe baza biletului de intrare, iar transportul vizitatorilor va fi gratuit.
EXPOROM este cel mai nou centru expozițional modern cu servicii integrate de tipul și la nivelul celor existente în Europa. Cu o investiție de 15 mil. de euro și cu o suprafață actuală de 12.500 mp cu potențial să ajungă până la 50.000 mp, EXPOROM își propune să devină principalul jucător pe piața organizării de expoziții, conferințe și alte evenimente.
Contact:
Bogdan Trelea, Marketing Assistant, Complexul Expozițional EXPOROM:  Strada Biruinței, nr 98, Pantelimon, județul Ilfov

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™