Pages

vineri, 8 martie 2013

Facebook a lansat noul News Feed


Facebook a pregatit cateva schimbari de design pentru News Feed, in speranta de a oferi o experienta mai unificata pe toate gadgeturile care acceseaza reteaua sociala.
Noutatea principala a update-ului Facebook tine de conceptul grafic pentru News Feed: imagini mai mari si mai multe posibilitatea de optimizare la dispozitia utilizatorului. Mark Zuckerberg, fondatorul retelei sociale, sustine ca schimbarile grafice au ca scop oferirea celui mai bun ziar personalizat fiecarui utilizator.
Facebook a lansat noul News Feed
Noul News Feed include si cateva categorii noi: All Friends, Photos, Music si Following, care ar putea usura navigarea in "ziarul" virtual conceput de Facebook.
Interfata noua a Facebook va fi implementata treptat, mai intai pentru un numar redus de utilizatori desktop, apoi ca update pentru smartphone si tableta, inainte de a deveni universala.
Schimbarile Facebook au ca scop atragerea adolescentilor, care par in prezent mai interesati de alte modalitati de interactiune sociala, in care imaginile sunt in centrul experientei, de la Instagram la Pinterest.
Facebook a lansat noul News Feed

Sursa: hit.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™