Pages

luni, 14 noiembrie 2011

DOWNLOAD: CaPNotifier te avertizeaza cand ai apasat din greseala CapsLock (sau alta tasta lock)

Probabil ca nu suntem singurii carora li s-a intamplat sa scrie un text si sa se pomeneasca la un moment dat ca tasta CapsLock era activa si ca "munca" trebuie luata de la inceput. Din fericire, pe internet exista mai multe programe care te pot avertiza cand ai "atins" involuntar CapLock-ul, NUM-ul sau Scroll Lock-ul, iar cel mai eficient pare sa fie CaPNotifier, scrie Techdown.

CaPNotifier este un software gratuit care va poate face viata mai usoara in cazul in care sunteti genul care scrie foarte mult la calculator. Dupa instalarea CaPNotifier programul, poate fi configurat pentru mai multe alerte, astfel incat daca nu v-ati obisnuit cu tastatura unui laptop anume (cateva serii de portabile au taste extrem de neinspirat asezate), sa fiti avertizati cand ati atins un buton care va poate strica textul.

CaPNotifier te avertizeaza cand ai apasat din greseala CapsLock

Astfel, CaPNotifier poate afisa pe ecran, imediat ce CapsLock sau Scroll Lock au fost activate din greseaza, un semnal sonor. CaPNotifier poate fi configurat sa va avertizeze si atunci cand ati apasat din greseala taste precum Shift, Control sau Alt.

O alta solutie la indemana poate fi eliminarea completa a functionalitatii tastei "Caps lock".

Programul poate fi descarcat de aici.

Sursa:  hit.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™