Pages

luni, 14 noiembrie 2011

Ati reusit sa economisiti 750 euro pentru noul iPhone 4S? Daily Mail va spune cat costa in realitate

iPhone 4S este cel mai dorit smartphone din aceasta iarna 
 
Ati reusit sa economisiti 750 euro pentru noul iPhone 4S? Daily Mail va spune cat costa in realitate
 
Poate ca i-a entuziasmat pe fani, insa cert este faptul ca vanzarile Apple pentru iPhone 4S au atins cifra de 4.000.000 in doar 3 zile de la lansarea de luna trecuta. Si, in continuare, este cel mai dorit smartphone din aceasta iarna.

Si, bineinteles, aceste gadgeturi telefonice nu sunt deloc ieftine. Oare ... asa o fi? - se intreaba jurnalistii de la The Daily Mail, care au incercat sa afle si raspunsul.

Fara contract cu o companie de telefonie mobila, in Romania, un iPhone 4S costa (in prezent) aproximativ 750 de euro. Cu toate acestea, daca sunt analizate separat, componentele acestui smartphone nu ating nici pe departe acest cost ridicat.

Expertii analisti din cadrul companiei iSuppli au estimat costurile absolut fiecarei compenente a acestui telefon, inclusiv carcasa. Unele dintre acestea pot fi considerate scumpe - asa cum este cazul display-ului touchscreen, evaluat la pretul de 23 de lire sterline (aproximativ 27 euro). Altele insa ... au un cost destul de scazut.

Data viitoare, de exemplu, cand veti mai injura bateria, sa stiti ca aceata componenta valoreaza doar 3,68 de lire sterline (aproximativ 4,31 euro). Concluzia finala a celor de la Daily Mail este ca iPhone 4S valoreaza de fapt doar ... 112,89 lire sterline, adica aproximativ 132,21 euro.

Sursa: yoda.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™