Pages

marți, 22 noiembrie 2011

Ce cadou e mai bun de Craciun: Kindle Fire sau iPad2?

Specialistii de la Retrevo au realizat un sondaj ale carui rezultate au relevat stransa competitie dintre dispozitivele Amazon Kindle Fire si Apple iPad in cursa vanzarilor dinaintea sarbatorilor de iarna. Graficul dezvaluie popularitatea de care se bucura Amazon in preferintele consumatorilor, aducand in prim-plan o remarcabila prezenta procentuala, de 44% din persoanele intervievate cu privire la intentia de achizitiona inainte de Craciun un dispozitiv tablet dotat cu sistem de operare Android, la un pret de 199 de dolari, in comparatie cu doar 12% din cumparatorii interesati de iPad2.


Totusi, nehotaratii detin si ei o felie importanta din prajitura pietei, adjudecandu-si un identic 44% cu cel al simpatizantilor Amazon, astfel incat, Mosul de anul acesta rezerva inca surprize pentru sacul sau de cadouri tehnologice, desi in momentul de fata balanta inclina spre Kindle Fire.

Pana in prezent, nicio alta tableta nu a reusit sa se ridice la nivelul competitional demonstrat de Apple iPad, dar alternativele economice oferite in ultima perioada de rivalii marului tehnologic, tind sa castige tot mai mult teren. Iar utilizatorii se uita si la pret.

Sondajul a fost realizat pe un esantion de o mie de consumatori, invitati sa-si exprime clar preferinta pentru una din cele doua variante de dispozitive, dar segmentul neutru, destul de semnificativ la randul sau, s-a declarat „insuficient informat cu privire la caracteristicile prodului Amazon”.

Sursa: hit.ro

3 comentarii:

Pascu Adrian spunea...

Ce mi-as face si eu cadou un dispozitiv tablet...

Ionut Pantis spunea...

Si eu as vrea unul da as opta pentru galaxy tab 10.1 :D

Unknown spunea...

Si eu vreau un Galaxy Tab 10.1 :D:D

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™