Pages

marți, 22 noiembrie 2011

Pictour pentru Android - ghid turistic in timp real (download)

Pictour pentru Android este o aplicatie excelenta pentru cei care calatoresc mult si fac fotografii cu ajutorul telefonului lor cu Android. Pictour le ofera posibilitatea de a folosi functia de geotagging a smartphone-ului pentru realizarea de ghiduri foto pe care le pot impartasi online prin intermediul aceleiasi aplicatii.

Pictour pentru Android - ghid turistic in timp real (download)

Aplicatia va permite sa realizati fotografii pe care le plasati intr-un "tur" sau ghid, chiar in timp ce calatoriti. Cu alte cuvinte, realizati un ghid turistic in timp real cu ajutorul functiei geotagging a telefonului care va detalia fotografiile pe care le faceti. Aceleasi fotografii sunt uploadate pe serverele aplicatiei si sunt grupate dupa anumite criterii pe care le selectati. Orice ghid realizati in timpul unei calatorii, el poate fi sharuit cu prietenii.

Ghidurile pot fi grupate pe zile de calatorie. Ulterior puteti accesa ghidurile direct de pe serverele Pictour pentru a adauga notite si sfaturi pentru prietenii online. Chiar daca este momentan in varianta beta pentru Android (si urmeaza sa fie lansata si pentru iPhone), Pictour este o aplicatie foarte bine implementata chiar si la acest nivel.

Puteti descarca Pictour de aici.

Sursa: hit.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™