Pages

miercuri, 23 noiembrie 2011

Bucurestiul, in Cartea Recordurilor cu cea mai mare expozitie foto digitala din lume

Cele peste 3.000 de fotografii cu rasaritul de soare, facute de amatori si de profesionisti, i-au convins pe reprezentatii Guinness World Records sa acorde diploma. 
Bucurestiul, in Cartea Recordurilor cu cea mai mare expozitie foto digitala din lume
Bucurestiul se lauda de astazi cu un nou record mondial, cea mai mare expozitie foto digitala din lume, fapt atestat de reprezentatul Guinness World Records in tara noastra.

Expozitia a reunit peste 3.000 de fotografii cu rasarituri de soare, trimise online in ultimele saptamani de amatori si de profesionisti.

Cei care se asteptau la un eveniment "macro", intins pe o suprafa cel putin cat a unui teren de fotbal, au avut surpriza sa constate ca totul se petrece intr-un album foto de aproximativ 4 m inaltime, in interiorul caruia, pe 12 plasme, fotografiile erau proiectate alternativ.
La evenimentul prezentat de Cabral, autorii celor mai bune 12 fotografii cu rasarituri de soare au plecat acasa cu camere Samsung MV800. Alti 10 participanti au obtinut, prin tragere la sorti, cate un aparat foto PL 120.

Samsung a prezentat si camera compacta NX200, care ar oferi imagini de o calitate asemanatoare celor surprinse de un DSLR. Aparatul are senzor APS-C CMOS de 20,3 MP dezvoltat la nivel intern de catre Samsung, captura cu viteza mare (7fps/ 100ms AF), ISO cu spectru variat (100-12800 in 7 pasi), inregistrare Full HD 1080 30p (H.264) si un obiectiv unic Samsung i-Function, care permite reglarea parametrilor direct de pe obiectiv. NX200 are 9 obiective si un sistem complet de accesorii.
Expozitia poate fi vizitata pana pe 3 ianuarie la mall-ul din Baneasa.
 

Sursa: yoda.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™