Pages

luni, 17 octombrie 2011

VIDEO Nokia N9, cel mai asteptat telefon al companiei, poate fi precomandat si in Romania! Vezi aici pretul


Noul smartphone este disponibil cu memorie de 16 sau 64 GB. Review video si specificatii tehnice

VIDEO Nokia N9, cel mai asteptat telefon al companiei, poate fi precomandat si in Romania! Vezi aici pretul

Noul smartphone poate fi precomandat in limita stocului disponibil pe site-ul producatorului finlandez in limba romana. Pe langa ocazia de a-l avea primii, inainte de a ajunge in magazine, fanii Nokia vor primi gratuit si o casca cu silicon CC-1020.
Noul model este lansat in Romania la numai trei saptamani de la anuntul inchiderii fabricii de la Jucu de langa Cluj, deschise in umra cu numai trei ani. Nokia N9 este primul model cu sistem de operare MeeGo si cel mai senzitiv telefon produs de compania finlandeza. Smartphone-ul este touchscreen only, singurele butoane fiind in lateral, on/off si volum, partea frontala avand o interfata exclusiv tactila.
Sunt disponibile doua variante, cu memorie de 16 GB la pretul de 430 euro (+ TVA) si cu memorie de 64 GB pentru 480 euro (+ TVA). Pentru modelul mai ieftin, sunt disponibile si doua variante cromatice: negru sau albastru. La aceste preturi se va adauga si o taxa de curierat in valoare de 43 lei.


N9 are un display AMOLED de 3,9 inch cu forma curbata si realizat cu tehnologiile Corning Gorilla si ClearBlack. Pricipalele caracteristici sunt modul natural de utilizare a ecranului tactil, vizibilitatea de o intensitate remarcabila si protectia la zgarieturi. Smartphone-ul se mai evidentiaza prin interfata, capacitati multitasking, forma atragatoare si prin aplicatiile si jocurile preinstalate.
Smartphone-ul dispune de un procesor Cortex A8 cu frecventa de 1 GHz si o memorie RAM de 1 GB. Terminalul are o camera de 8 MP (3264x2448 pixeli) cu lentile Carl Zeiss, facilitati autofocus, touch-focus si blit LED dual si inregistrare video HD (720p) la 30 de cadre pe secunda. 
Nokia N9 este primul smartphone pe care il lanseaza producatorul nipon in competitia cu Samsung Galaxy S II si iPhone 4S, noul model lansat de Apple in urma cu doua saptamani. Este de asteptat ca producatorul finlandez sa lanseze un alt model mult asteptat "Nokia 703" (Nokia Searay), ce va avea instalat noua versiune a sistemului de operare dezvoltat de Microsoft, Windows Phone 7.5 Mango. Lansarea ar putea avea loc pe 26-27 octombrie la Londra in cadrul conferintei Nokia World 2011.

 

Sursa: yoda.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™