Pages

marți, 18 octombrie 2011

VIDEO: Arc Touch, mouse-ul touch de la Microsoft

Arc Touch Mouse, de la Microsoft, este fara indoiala o inventie care a prins forma din talentul creativ, pasiunea si dorinta de a veni in intampinarea exigentelor utilizatorilor, ale unui designer de exceptie.


Este vorba despre Young Kim, cel ce a identificat o ingenioasa formula pentru traditionalul mouse, pe cat de atragatoare, pe atat de performanta.

Mouse-ul este conceput astfel incat sa integreze doua butoane in structura sa si sa propuna o alternativa la rotita pentru scroll, oferind in schimb o suprafata destinata experientei touch, care permite accesul la diverse instrumente prin deplasarea degetului in maniera similara gesturilor uzuale pe un display touchsreen de smartphone.

Forma usor curbata asigura o pozitie confortabila a incheieturii mainii, mouse-ul fiind flexibil si in masura sa se aplatizeze, pentru a lua o forma asemanatoare unei telecomenzi cu baterii, care permite depozitarea acestuia in spatii restranse.

Arc Touch Mouse pare o mica jucarie, menita sa impresioneze pasionatii de tehnologie si nu numai, fara indoiala o idee de produs original, purtand semnatura unui gigant in domeniu: Microsoft.


Sursa: hit.ro


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™