Pages

vineri, 7 octombrie 2011

Something BIG is NOT coming. Samsung si Google amana lansarea Nexus Prime

Google si Samsung au anuntat ca vor amana lansarea smartphone-ului Galaxy Nexus Prime pentru o perioada nementionata.
 
Practic, modelul nu fusese anuntat niciodata oficial, insa un videoclip misterios care sugera smartphone-ul a fost publicat de cateva zile pe Internet.

“Am hotarat ca nu este momentul potrivit pentru lansarea unui nou produs”, au anuntat cele doua companii intr-un comunicat de presa comun.

Google si Samsung nu au oferit un motiv pentru care au luat aceasta decizie.

Smartphone-ul Galaxy Nexus Prime pare a fi unul dintre cele mai prost pastrate secrete din industrie. Desi nici Google nici Samsung nu au recunoscut vreodata existenta modelului, specificatiile sale circula deja pe Internet.

Noul telefon ar urma sa aiba o carcasa de metal, care sa sustina un display curbat gigant, un Super AMOLED Plus de 4,65 inch cu o rezolutie HD de 1280×720 pixeli.

Smartphone-ul va rula un procesor TI OMAP 4460 dual-core Cortex A9 la 1.2GHz,  cu 1 GB de RAM si 32 GB de memorie.

Telefonul va avea o camera de 5 MP 1080p capabila sa inregistreze in HD, si o a doua de 1,3 MP pentru conferinte. La capitolul conectivitate, noul telefon va include LTE/HSPA in functie de retea, dar si Wi-Fi a/b/g/n si NFC.

Avand in vedere carcasa, telefonul va avea 130g-140g, fiind, practic, mai greu decat GalaxyS II. Telefonul va avea o baterie de 1750 mAh.

In ceea ce priveste noul sistem de operare, Android 4.0 Ice CreamSandwich, acesta va veni cu un facelift major, ce include meniuri si aplicatii animate in stilul “glassy”.

Sursa: gadgetreport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™