Pages

vineri, 7 octombrie 2011

Acestea ar putea fi specificaţiile lui Samsung Nexus Prime

Cu câteva zile în urmă, Samsung ne-a stârnit curiozitatea cu o imagine care ar anunţa un viitor telefon. Sub descrierea "Something BIG is coming" apare forma misterioasă a unui telefon. S-au făcut multe speculaţii despre el, inclusiv faptul că el ar fi de fapt o tabletă. Cei de la GSMArena.com au reuşit să afle o parte din specificaţiile lui Samsung Nexus Prime.


Au fost confirmate dimensiunea ecranului şi rezoluţia sa. Este vorba de o diagonală de 4.65" pe care sunt dispuşi 1280x720 pixeli. Matricea afişajului este de tip SuperAMOLED HD, promiţând o calitate excelentă a imaginii.

Samsung nu a folosit al său chipset Exynos pentru Nexus Prime, ci a integrat în smartphone un chipset TI OMAP 4460 cu procesor ARM Cortex A9 dual core la 1,2 GHz.

Memoria internă a telefonului comandat de Google este de 32 GB, iar memoria RAM de 1 GB. Bateria are o capacitate de 1.750 mAh. Camerele foto ale lui Samsung Nexus Prime nu sunt chiar de top. Pe spate găsim una cu senzor de 5 MP, capabilă să filmeze 1080p, iar deasupra ecranului se află alta cu senzor de 1,3 MP.

Samsung Nexus Prime nu va rula Android Gingerbread, ci Android 4.0 Ice Cream Sandwich. În aceste condiţii, interfaţa grafică va fi personalizată de Google, şi nu putem vorbi aici de TouchWiz. Anunţul oficial se lasă aşteptat, însă vom urmări în continuare acest terminal excepţional.

Sursa: go4it.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™