Pages

vineri, 7 octombrie 2011

Orange ofera Internet de 43,2 Mbps in Bucuresti si ataca reteaua de metrou

Orange Romania ofera, incepand de joi, Internet mobil la viteze de pana la 43,2 Mbps in Bucuresti, iar reteaua de metrou din capitala beneficiaza de o acoperire Internet cu viteza de 21,6 Mbps.

 
Compania are in plan sa extinda acoperirea conexiunii de 43,2 Mbps in mai multe orase pana la finele anului si in toata tara in cursul anului viitor. Conexiunea va fi disponibila pentru un abonament Colibri de 15 euro, ce include 9 GB de trafic, sau de 25 de euro, abonament ce include 30 GB de trafic. Totodata, Orange a lansat si optiunea Happy Night, prin care traficul este gratuit intre orele 00:00 si 07:00.

Metroul bucurestean se prefigureaza a fi urmatorul camp de lupta pentru operatorii din telecom. Cu cateva luni in urma, RCS&RDS a anuntat ca va dezvolta o retea nationala de puncte de acces Wi-Fi, care va fi prezenta si in reteaua de metrou din Bucuresti. Accesul la acestea este disponibil tuturor clientilor RCS&RDS, pe baza unui nume de utilizator si a unei parole.

In prezent, la nivelul Capitalei exista 175 de astfel de puncte de acces si aproximativ 30 de statii de metrou sunt acoperite de reteaua celor de la RCS&RDS, potrivit hartii disponibile pe site-ul companiei.

Sursa: gadgetreport.ro 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™