Pages

joi, 6 octombrie 2011

Samsung contraataca. A aparut teaserul Nexus Prime

Samsung va lansa smartphone-ul pe 11 octombrie, la conferinta Samsung Mobile Unpacked 2011 dinSan Diego. Modelul botezat Galaxy Nexus  sau Nexus Prime, va fi primul telefon care ar putea rula sistemul de operare Android Ice CreamSandwich.

Noul telefon, promovat de unele surse din piata drept noul Galaxy S 3, ar urma sa aiba o carcasa de metal, care sa sustina un display curbat Super AMOLED Plus de 4,65 inch cu o rezolutie HD de 1280×720 pixeli.
Avand in vedere carcasa, telefonul va avea 130g-140g, fiind, practic, mai greu decat GalaxyS II.
Smartphone-ul ar putea rula un procesor dual core 1.5 Ghz, cu 1 GB de RAM, 16 GB de memorie. Telefonul va avea o baterie de 2000 mAh, la fel ca Galaxy S II.

In ceea ce priveste noul sistem de operare, Ice CreamSandwich, acesta va veni cu un facelift major, ce include meniuri si aplicatii animate in stilul “glassy”.

Va reusi Samsung cu acest model sa ia fata controversatului iPhone 4S, vazut de multi drept o mare dezamagire? Ramane de vazut. Cert este ca Samsung pare sa vrea sa exploateze la maxim pasul pe loc facut de Apple, de la care toata lumea se astepta sa lanseze generatia iPhone 5.


Sursa: gadgetreport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™