Pages

joi, 6 octombrie 2011

Samsung cere blocarea vanzarilor iPhone 4S


Nici nu s-a lansat bine iPhone 4S și Samsung a solicitat deja în Franța și Italia ordine preliminare de interdicție a vânzărilor. Ghiciți de ce, nu?

clip_image002image

Pentru patente, evident. E vorba despre patente ce privesc tehnologia de telecomunicații wireless, anume standardele Wideband Code Division Multiple Access (WCDMA) pentru handset-urile mobile 3G.

 În comunicatul de presă, Samsung zice că:

Tehnologia violată este esențială pentru funcționarea optimă a rețelelor și dispozitivelor telecom, iar Samsung consideră că încălcarea acesteia de către Apple este prea gravă și că vânzarea lui iPhone 4S ar trebui interzisă.
Apple a continuat să violeze în mod flagrant drepturile noastre de proprietate intelectuală și să folosească tehnologiile noastre, iar noi ne vom apăra drepturile de proprietate intelectuală. Samsung are în plan cererea unor interdicții preliminare în alte țări după evaluarea situatiei .”

Apple a vrut să danseze, acum are parte de dans. Sunt curios unde o să ducă tot războiul ăsta de patente dintre Apple și restul lumii. Probabil la nimic bun.

Sursa: chip.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™