Pages

joi, 6 octombrie 2011

Samsung Galaxy S II, acum si alb


Samsung a lansat versiunea de culoare alba a celebrului smartphone. Acesta este un dispozitiv ultra rapid, cu un procesor dual-core, ce imbina caracteristici de varf cu un design elegant si subtire (8,49mm). Galaxy S II White este destinat utilizatorului activ, mereu in pas cu ultimele tendinte, care cauta, pe langa performanta de top, un plus de stil si de unicitate.

Galaxy S II White dispune de acelasi procesor dual-core al primei editii a smartphone-ului, pentru navigare rapida si multi-tasking avansat; performanta 3D face ca redarea jocurilor si a filmelor sa fie mai fluenta. Conectivitatea rapida HSPA+21 mareste considerabil viteza de download mobil, in timp ce Bluetooth 3.0+HS reduce de 8 ori timpul de transfer al datelor.

Cea mai aparte dintre dotare a telefonului este ecranul extrem de clar Super AMOLED Plus de la Samsung, cel mai avansat display mobil creat vreodata. Un nou standard in ceea ce priveste calitatea imaginii pe mobil, Super AMOLED Plus prezinta cea mai larga gama de culori, cel mai bun ratio de contrast si claritate, chiar si in lumina solara directa.

Pe langa ecranul ultra performant, Samsung Galaxy S II White este echipat cu o camera pe masura, ce permite realizarea de fotografii de 8MP si de filme full HD de 1080p. Datorita tehnologiei patentate AllShare, utilizatorii pot captura, crea si impartasi experientele proprii; astfel, pozele videoclipurile pot fi descarcate si redate pe dispozitivele compatibile AllShare fara a fi nevoie de conectarea telefonului prin intermediul unui cablu.
Samsung Galaxy S II White dispune si de functia Live Panel, ce reuneste in timp real continutul web si pe cel al aplicatiilor intr-un singur homescreen personalizabil, prin care utilizatorii pot selecta serviciile si aplicatiile care sa apara pe ecran.

In plus, datorita tehnologiei imbunatatite de recunoastere a vocii, utilizatorilor vor avea mai mult control si un nivel de interactivitate mai mare ca niciodata. Samsung Voice Solution va recunoaste vocea si o va converti la text, in timp ce Customized Voice Translation va traduce instantaneu voce sau text in si dintr-o serie de limbi.

Samsung Galaxy S II White este disponibil in Romania pentru un pret de aproximativ 400 de Euro + TVA.

Sursa: hit.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™