Pages

marți, 3 decembrie 2013

Peste 2,1 milioane de PlayStation 4 (PS4), vandute global

Cresterea vanzarilor este sustinuta de lansarea consolei in Europa, Australasia si America Latina.
Sony Computer Entertainment Inc. anunta ca vanzarile cumulate pentru sistemul PlayStation4 (PS4) au depasit cifra de 2,1 milioane de unitati la nivel mondial, conform informatiilor disponibile la data de 1 decembrie.
Dintre acestea, 700.000 de unitati au fost vandute numai in Europa si Australasia, pe 29 noiembrie. Sistemul PS4 a fost disponibil spre achizitie inca din data de 15 noiembrie in Statele Unite si Canada, in timp ce entuziattii din Europa, Australasia si America Latina au putut beneficia de noua consola incepand cu 29 noiembrie. In prezent, sistemul de gaming de noua generatie este disponibila in 32 de tari la nivel global.
In Romania, PlayStation 4 se va lansa pe 29 ianuarie 2014.
"PS4 a beneficiat de una dintre cele mai bune starturi din istoria PlayStation, odata cu evenimentul de profil din America de Nord, iar apoi am continuat in acelasi ton cu lansarea din Europa, Australasia si America Latina", a declarat Andrew House, Presedinte si CEO al Sony Computer Entertainment Inc.
In perioada urmatoare, consola PlayStation 4 va evolua cu ajutorul serviciilor de gaming in cloud, ce vor fi disponibile in Statele Unite incepand cu anul 2014. Bazat pe tehnologia in cloud oferita de Gaikai Inc., acest serviciu ofera utilizatorilor accesul la un catalog bogat de jocuri PlayStation3 (PS3), ce vor putea fi jucate pe PlayStation 4 si PS3, optiune ce va fi disponibila in viitor si pentru PlayStation Vita.

Sursa: hit.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™