Pages

miercuri, 4 decembrie 2013

Oppo R1, smartphone cu senzor special pentru fotografii nocturne

Producatorul chinez Oppo lanseaza inca un smartphone pana la finalul anului. Oppo R1 se va diferentia de concurenta printr-o camera cu senzor special, dedicat fotografiilor nocturne, si prin carcasa de sticla.
Dupa ce Oppo N1 a fost in aceasta toamna primul smartphone cu CyanogenMod preinstalat, Oppo R1 aduce o noua premiera importanta. Nu se stie daca senzorul pentru poze in conditii de luminozitate redusa are si stabilizare optica a imaginii, dar anuntul producatorului include o mentiune despre fidelitatea culorilor.
Oppo R1
Noul Oppo R1 va fi lansat probabil in doua variante, alb si negru, iar prima poza oficiala cu smartphone-ul anunta sosirea lui pana la finalul lunii decembrie pe piata chineza.
Zvonurile despre specificatiile noului smartphone Oppo includ un ecran de 5 inci si o camera frontala de 5MP, dar nimic nu a fost confirmat pana acum oficial. Oppo R1 ar putea fi lansat la nivel international in 2014, dar inainte de asta vom afla mai multe despre calitatea pozelor nocturne facute de telefon pana la finalul anului.

Sursa: hit.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™