Pages

miercuri, 11 decembrie 2013

Omate Truesmart Smartwatch 2.0 a devenit realitate (VIDEO)

Inceput ca proiect pe Kickstarter cu finantare record, Omate Truesmart Smartwatch 2.0 a devenit realitate, fiind primul smartwatch cu functionalitate completa de smartphone. Ceasul inteligent ruleaza Android 4.3 Jelly Bean si versiunea finala este deja disponibila la precomanda.
Creatorii Omate Truesmart au imbunatatit prototipul utilizat pentru strangerea de fonduri si ofera acum o versiune imbunatatita, cu slot pentru card micro-SIM si conectivitate Wi-Fi si Bluetooth. Omate Truesmart Smartwatch 2.0 este disponibil in doua versiuni, cu spatiu de stocare de 4 si 8GB.
Omate Truesmart
Ecranul de 1,54 inci este acoperit cu cristal de safir usor curbat, iar Omate Truesmart Smartwatch 2.0are dimensiuni similare cu Samsung Galaxy Gear, ceas inteligent compatibil doar cu cateva smartphones oferite de compania sud-coreeana.
Spre deosebire de toate ceasurile inteligente care au ajuns pe piata pana acum, noul Omate Truesmartinclude toata functionalitatea asteptata de la un smartphone, si filmeaza la 720p cu ajutorul camerei de 5MP.
Chiar daca gadgetul este compatibil cu numeroase accesorii Bluetooth, inclusiv tastaturi, are si cateva dezavantaje. Lipsa de instructiuni precise si fonturile foarte mici ii pot deranja pe unii utilizatori, iar camera nu este frontala, ci pe o parte, astfel ca noul smartwatch nu poate fi utilizat pentru apeluri video.
Ceasul care va costa intre 249 si 299 de dolari are si un accesoriu casca cu microfon, la un pret suplimentar de 39 dolari. Omate Truesmart Smartwatch 2.0 poate fi comandat si utilizat pentru apeluri 3G in intreaga lume, iar pentru extinderea spatiului de stocare, cumparatorii au la dispozitie si carduri microSD speciale (Class 10) la preturi intre 25 si 40 de dolari.
Sursa:hit.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™