Pages

miercuri, 13 februarie 2013

Samsung ar putea lansa S IV mini si Galaxy Watch impreuna cu Galaxy S4


Cele mai noi informatii referitoare la Samsung Galaxy S4 spun ca sud-coreenii ar putea lansa odata cu flagship-ul companiei, Galaxy S4, si un model mai mic, denumit ca si predecesorul sau Galaxy  mini, dar si un ceas inteligent.
Potrivit Redmondpie, care citeaza SamMobile, Samsung ar putea merge si mai departe in promovarea noii sale linii de smartphone-uri Galaxy. Producatorul ar urma sa lanseze, pe langa Galaxy S4 si S4 mini si un model de ceas inteligent care se va numi Galaxy Watch si care s-ar dori un raspuns la (presupusul) iWatch de la Apple.
Alte informatii aparute online spun ca primele teste benchmark realizate cu Galaxy S4 confirma perfomantele hardware vehiculate pana acum sub forma de zvonuri. Blogul Techkiddy sustine in rezultatele testelor Glbenchmark apar si detalii referitoare la hardware.
(clic pe imagine pentru dimensiune mare)
Astfel, Galaxy S IV va avea un procesor quad-core Qualcomm MSM8960, la 1,9 GHz sustinut de un GPU Adreno 320 si un display de 4,99 inci FullHD (440dpi). Device-ul va rula Android 4.2.1.
De asemenea, se pare ca Samsung a optat pentru pastrarea in designul Galaxy S IV a butonului fizic Home (cel care se gaseste si pe versiunea Galaxy S III).
Desi in aceste teste apare SoC-ul Qualcomm, s-ar putea ca doar versiunea Galaxy S IV pentru Coreea sa fie dotata cu un astfel chipset, in timp ce varianta europeana sa fie dotata cu asteptatul Exynos 5 Octa.

Sursa: hit.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™