Pages

joi, 14 februarie 2013

Cosmote MyTab: Cameră de 5 megapixeli, ecran de 9.7 inchi şi procesor dual-core


mytab cosmote 300x294 Cosmote MyTab: Cameră de 5 megapixeli, ecran de 9.7 inchi şi procesor dual coreOperatorul de telefonie mobilă Cosmote a anunţat disponibilitatea primei tablete lansate sub brand propriu. Modelul Cosmote MyTab dispune de un ecran de 9.7 inchi, procesor dual-core de 1GHz, tehnologie 3G, şi poate fi achiziţionat cu un abonament de date atractiv.
Tableta Cosmote MyTab are o memorie RAM de 512 MB memorie RAM, o capacitate de stocare internă de 4 GB care poate fi extinsă până la 32 GB prin intermediul unui card microSD, o baterie de mare putere de 6000 mAh şi un încărcător micro USB.Camera foto de 5MP cu autofocus, înregistrare 720p HD şi flash LED inclus, este perfectă pentru a fotografia sau înregistra clipuri, care pot fi foarte uşor distribuite în reţelele sociale sau prin e-mail.
Pentru o doză suplimentară de divertisment, Cosmote My Tab are preinstalate aplicaţiile Dolce Mobile TV şi web’n’walk, astfel încât emisiunile TV preferate şi cele mai noi ştiri să fie mult mai uşor de accesat şi de vizionat, pe un ecran de 9,7 inci cu o rezoluţie de 1024×768 pixeli.
Pachetul Cosmote My Tab, ce conține și husă, este disponibil la 1 leu cu abonamentul Connect XXL care, pentru 30 de euro/lună (TVA inclus) oferă 150 GB trafic de date inclus.
Mai mult, clienţii Cosmote care activează pentru prima dată un abonament de Internet mobil până pe 28 februarie 2013, pentru o perioadă de 24 de luni, vor beneficia de un discount de 100% pentru primele două luni de contract.
Tableta este disponibil şi fără abonament, la preţul de 999 lei.

Sursa: connect.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™