Pages

marți, 12 februarie 2013

Reducere de pret pe evoMag.ro la Samsung i9300 Galaxy S III

Samsung i9300 Galaxy S III, 1.4 GHz Quad-Core, Android 4.0.4, Super AMOLED capacitive touchscreen 4.8", 8MP,16GB, 3G, compatibil microSim (Negru) la 2.099,00 Lei (TVA inclus)[In limita stocului disponibil]


Produse evoMAG.ro 

Intelligence. Noi funcţii uşor de utilizat, dar excepţional de puternice.



S Voice
De ce nu aţi primi un răspuns de la telefonul dvs.? Spuneţi-i să se trezească! Mai bine chiar, îi puteţi spune telefonului GALAXY S III să oprească alarma pentru câteva minute şi să vă permită să dormiţi puţin mai mult. Răspundeţi la telefon (sau respingeţi un apel), porniţi muzica (sau opriţi-o), ba chiar spuneţi camerei foto când să fotografieze.


Social tag
Acum este şi mai uşor să vă urmăriţi prietenii şi pe cei dragi. Etichetele sociale vă permit să uniţi figurile din albumul fotografic cu activitatea din fluxurile media sociale. După ce aţi creat linkul, tot
ce aveţi de făcut este să vă uitaţi la fotografiile lor şi veţi vedea starea lor actuală.




Direct call
Samsung GALAXY S III ştie chiar când doriţi să vorbiţi. Când scrieţi un mesaj cuiva şi decideţi să efectuaţi mai bine un apel telefonic, ridicaţi pur şi simplu telefonul la ureche, iar funcţia Apel direct va forma
numărul pentru dvs. Nu mai trebuie să căutaţi prin jurnalul de apeluri sau lista de contacte. Lăsaţi telefonul GALAXY S III să facă totul.



Smart stay
Datorită funcţiei inovatoare Smart stay, GALAXY S III recunoaşte în mod automat când vă uitaţi la telefon, indiferent dacă este pentru a citi o carte electronică sau pentru a naviga pe web. Camera din faţă se uită direct în ochii dvs. şi menţine un afişaj luminos, pentru o plăcere continuă a vizionării. Ce idee strălucitoare.











Smart alert
Când ridicaţi telefonul, nu ar fi minunat dacă cineva v-ar informa ce s-a întâmplat în timpul cât aţi fost plecat? Samsung GALAXY S III ştie că v-aţi întors şi vă trimite un mic semnal vibrant pentru a vă informa cu privire la apelurile ratate şi mesajele noi. Nu vi se pare o atenţie minunată?










S Beam
Partajarea conţinutului cu prietenii din apropiere poate fi simplă, rapidă şi chiar amuzantă. S Beam vă permite să vă conectaţi instantaneu pentru a transfera documente, contacte, imagini, muzică, videoclipuri şi tot ce mai doriţi. Trebuie doar să puneţi în contact părţile din spate ale telefoanelor, să vă conectaţi, să partajaţi şi să vă bucuraţi.



AllShare Play
Mai există o modalitate de partajare a conţinutului pe diferite dispozitive. Se numeşte AllShare Play şi ne permite să lucrăm împreună, prin magia DLNA şi Wi-Fi Direct, oferindu-ne acces la distanţă la documente şi fişiere multimedia, în momentul în care lucrăm în altă parte, pe un ecran diferit.



Buddy photo share
Gestionarea şi partajarea fotografiilor dvs. nu poate fi mai simplă de atât. Telefonul recunoaşte figurile şi le creează linkuri pentru dvs., utilizând ca referinţă profilurile grupurilor dvs. Acum mai trebuie doar o singură atingere pentru a putea partaja instantaneu cu cineva.











AllShare Cast
Nu ar fi minunat să creaţi o copie a ecranului telefonului dvs. pe un ecran mare prin conexiune wireless? Acum este posibil. AllShare Cast vă permite să o faceţi şi este o funcţie perfectă pentru jucători. După ce jocul apare pe ecran, puteţi chiar să utilizaţi butoanele telefonului ca pe un controler prin gesturi. Fără cabluri, fără probleme.










Greatness. Samsung GALAXY S III - este o bucurie să îl ţii şi să îl priveşti. Eleganţă simplă, subliniată de un design natural. Cu o putere de procesare maximizată şi o performanţă remarcabilă.


Design
Indiferent dacă este vorba despre orizontul văzut la ocean sau despre maiestuoasele păduri nordice de brazi, un lucru este sigur: în natură nu există linii drepte. Designul minimalist şi organic al telefonului GALAXY S III este reflectat de liniile sale plăcute şi care nu sunt drepte. Orientat complet spre încântarea celor ce îl mânuiesc, oferă o experienţă confortabilă, cu posibilităţi de utilizare îmbunătăţite. Senzaţia confortabilă când este ţinut în mână, curbele blânde şi forma organică, platinată, oferă o senzaţie şi un aspect natural.




Pop up play
Este uşor şi amuzant să faceţi mai multe lucruri simultan pe ecranul Super AMOLED HD de 4,8 inchi al telefonului GALAXY S III. Prin redarea în fereastra de tip pop-up şi cu ajutorul puternicului procesor Quad-Core, puteţi viziona videoclipuri în mod HD într-o fereastră, în timp ce trimiteţi, simultan, un mesaj text sau e-mail. Redimensionaţi videoclipul, trageţi-l în locul dorit de pe ecran şi discutaţi cu prietenii sau navigaţi pe web. Nu rataţi nimic.
















4.8 HD Super AMOLED
Este ceea ce noi numim a privi realitatea. Cei 4,8 inchi oferă un ecran de înaltă definiţie şi o experienţă intensă de vizionare. Cu culori naturale şi timp de răspuns ultrarapid, redarea videoclipurilor în mod HD este de o claritate extraordinară. Are, de asemenea, o eficienţă energetică incredibilă şi este uluitor de subţire.















Best photo
Samsung GALAXY S III ştie cea mai bună ipostază a dvs., asigurându-vă că nu veţi pierde niciun zâmbet şi nu veţi surprinde pe cineva tocmai în momentul în care clipeşte. Face automat o serie de 8 cadre pentru a crea o scenă continuă, iar dvs. îl veţi alege pe cel mai bun.







Rețea
2.5G (GSM/ GPRS/ EDGE): 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz
3G (HSPA+ 21Mbps): 850 / 900 / 1900 / 2100 MHz
4G (Depinde de piață)
Ecran
Ecran 4.8 inci HD Super AMOLED (1280×720)
Sistem de operare
Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)
Cameră
Principală (spate): cameră 8 Mega pixel Auto Focus cu Flash & Zero Shutter Lag, BIS
Sub (față): cameră 1.9 Mega pixel, HD înregistrare @30fps cu Zero Shutter Lag, BIS
Video
Codec: MPEG4, H.264, H.263, DivX, DivX3.11, VC-1, VP8, WMV7/8, Sorenson Spark
Recording & Playback: Full HD (1080p)
Audio
Codec: MP3, AMR-NB/WB, AAC/AAC+/eAAC+, WMA, OGG, FLAC, AC-3, apt-X
Funcții adiționale
S Beam, Buddy photo share, Share shot
AllShare Play, AllShare Cast
Smart stay, Social tag, Group tag, Face zoom, Face slide show
Direct call, Smart alert, Tap to top, Camera quick access
Pop up play
S Voice
Burst shot & Best photo, Recording snapshot, HDR
Servicii mobile Google
Google Search, Google Maps, Gmail, Google Latitude
Google Play Store, Google Play Books, Google Play Movies
Google Plus, YouTube, Google Talk,
Google Places, Google Navigation, Google Downloads
Conectivitate
WiFi a/b/g/n, WiFi HT40
GPS/GLONASS
NFC
Bluetooth® 4.0(LE)
Senzor
Accelerometru, RGB light, Busolă digitală, Proximity, Gyro, Barometru
Memorie
16/ 32GB User memory (64GB disponibil în curând) + microSD slot (până la 64GB)
Dimensiuni
136.6 x 70.6 x 8.6 mm, 133g
Baterie
2,100 mAh
Chipset
Exynos 4212 Quad
CPU
Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9
GPU
Mali-400MP

Produse evoMAG.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™