Pages

joi, 6 decembrie 2012

Samsung Galaxy S4 ar putea avea un ecran "indestructibil"


Samsung Galaxy S4 este unul dintre cele mai asteptate smartphone-uri din 2013.
In online au aparut deja foarte multe zvonuri referitoare la partea hardware, la sistemul de operare si la dimensiunile pe care le va avea noul flagship al sud-coreenilor.
Ultima informatie da ca sigur faptul ca urmatorul Galaxy S4 va avea un ecran cu o rezistenta foarte mare la socuri. Mai exact, va fi aproape indestructibil.

(concept de design)
Desigur, informatia este exagerata, dar poate indica faptul ca display-ul S4 va fi rezistent la majoritatea socurilor accidentale.
In cazul in care tehnologia display-ului "indestructibil" nu va fi gata pana la intrarea in productie a noului Galaxy S4, Samsung ar putea apela totusi la un model nou si eficient de ecran produs de compania nipona Dai Nippon Printing: un panel flexibil si la fel de rezistent ca Gorilla Glass.

Oricum, toate zvonurile care circula acum spun ca tot misterul noului Galaxy S4 va fi spulberat in aprilie, luna in care noul smartphone ar putea fi lansat pe piata.
Sursa: Hit.ro

3 comentarii:

Alina spunea...

Sunt un fan Samsung si sper ca noul mobil S3 sa fie mult mai bun si sa-l intreaca pe iphone5 la calitate dar si la pret

Unknown spunea...

Si eu sunt fan Samsung si cred ca S3 ii mai bun ca Iphone 5.
In ultimi ani Apple a lasat-o mai moale, in schimb Samsung a crescut din toate punctele de vedere.

petites annonces High-tech spunea...

Un bon choix du sujet et les expressions sont bien developpées, un article amusant et hyper intéressant !! j'aime bien ce style d'écriture et je vous encourage pour le reste..

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™