Pages

joi, 13 decembrie 2012

Din 12.12.2012 și Orange dispune de 4G în România

Vodafone a fost primul operator de telefonie local care a anunțat disponibilitatea serviciilor 4G, din noiembrie. Nu a trecut mult timp și a venit rândul Orange să facă acest pas. Mi se pare o mișcare logică, făcută un pic cam în grabă spre a nu-i prinde sfârșitul de an fără acest feature în rețeaua lor. Acoperirea este destul de restrânsă. 

Care sunt zonele acoperite de rețeaua 4G a Orange?București în zona centrală și de nord, zona metropolitană din nordul capitalei;stațiunile de vacanță de pe valea Prahovei, în zona Bran-Moeciu și Poiana Brașov.Viteza de transfer la download ajunge până la 75 Mbps și în upload urcă la 37.5 Mbps. Au lansat și câteva oferte cu abonamente ce includ 4G: la orice abonament Colibri 15, 25, 25 Special și 35 se va primi și 4G gratuit pentru șase luni de zile.

Internetul mobil la viteze 4G va debuta pentru început pe tablete și laptopuri, ulterior va trece și pe telefoane. Și-a făcut loc în oferta Orange și tableta Samsung Galaxy Note 10.1 4G, iar prețul său de comercializare începe de la 309 euro cu abonamente ce includ și 4G.Și o declarație oficială:„4G este tehnologia viitorului, ce oferă o calitate superioară serviciilor multimedia pe mobil, tablete și PC-uri.

Strategia noastră este să le oferim clienților cea mai bună experiență de utilizare a serviciilor de internet mobil și să fim alături de ei în era digitală. Un pas important a fost să investim masiv în rețeaua de date mobile în ultimul an, urmat astăzi de lansarea 4G, un serviciu pe care îl vom dezvolta în viitor”, a declarat Jean-François Fallacher, CEO Orange România.Abia din aprilie 2014 vom avea 4G în toată regula, după ce spectrul de frecvență va fi eliberat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™