Pages

marți, 22 mai 2012

Cosmote Romania reduce tarifele in roaming

Cosmote Romania va reduce tarifele in roaming in statele membre ale Uniunii Europene cu pana la 65%, incepand cu 1 iulie. Tarifele pentru apeluri de voce initiate din tari membre ale Uniunii Europene vor fi reduse cu 17,1%, iar cele pentru apelurile primite in spatiul UE cu 27,2%, anunta compania.

 

Noile tarife se aplica tuturor clientilor Cosmote; atat abonatii cat si utilizatorii de cartela preplatita vor beneficia de tarifele Roaming Avantaj de 0,29 euro/minut (fara TVA) pentru apeluri initiate, respectiv 0,08 euro/minut (fara TVA) pentru apeluri primite in tarile UE si 0,09 euro/SMS.

Pentru trafic de date, clientii Cosmote vor beneficia de reducerea tarifelor cu 65%, astfel, incepand cu 1 iulie, tarifele pentru acest serviciu in roaming in spatiul Uniunii Europene va fi de 0,70 euro/MB (fara TVA), platit pentru 1KB. In plus, pragul de 50 euro va fi aplicabil si pentru clientii care utilizeaza serviciul de roaming in orice tara din lume.

Clientii Cosmote au la dispozitie optiunea Roaming Traveler, disponibila atat pentru abonati, cat si pentru utilizatorii prepaid, prin care isi pot folosi minutele nationale si internationale incluse in abonament sau extraoptiuni pentru a comunica atunci cand calatoresc peste hotare.

Abonatii mai pot beneficia si de avantajele ofertele pentru traficul de date: permisele Travel&Surf, care faciliteaza traficul de date in roaming si extraoptiunile de Internet in roaming.

Sursa: gadgetreport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™