Pages

luni, 21 mai 2012

Află cum să blochezi notificările nedorite de pe Facebook

Facebook a primit o funcţie nouă, la care putem apela pentru a bloca notificările nedorite şi cele de tip Spam, primite pentru comentarii sau de la grupuri foarte active de utilizatori.

Mai exact, fiecare mesaj notificare este însoţit de un mic buton X, care odată apăsat duce la blocarea tuturor notificărilor ulterioare pentru grupul, evenimentul, firul de comentarii sau aplicaţia care l-a iniţiat.

Acum putem să blocăm notificările nedorite de pe Facebook


Până acum, dezactivarea unei notificări era posibilă doar ajustând setările generale de securitate, sau dând pur şi simplu click pe aceasta. Prin urmare, schimbarea este una binevenită şi cu siguranţă de mare ajutor pentru utilizatorii foarte activi, care altfel ar pierde mult tip parcurgând mesaje de notificare pentru activităţi care nu-i interesează în mod direct.

Pentru moment, noua funcţie este prezentă doar în interfaţa web a reţelei de socializare. Facebook precizează că acest tweak face parte dintr-un efort de modernizare a interfeţei şi este menit să asiste utilizatorii în a parcurge şi gestiona mai uşor notificările primite.

Sursa: go4it.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™