Pages

vineri, 2 martie 2012

Windows 8 Consumer Preview - 1 milion de download-uri în prima zi

Versiunea Consumer Preview a celui mai nou sistem de operare Microsoft a reuşit să strângă încă din prima zi în care a fost pus la dispoziţia publicului nu mai puţin de 1 milion de download-uri.

Windows 8 Consumer Preview - 1 milion de download-uri în prima zi

Chiar dacă încă este în versiune beta, Windows 8 a reuşit să atragă atenţia a milioane de utilizatori din întreaga lume, dornici să afle ce rezervă viitorul pentru PC-urile Windows, dar şi tot mai popularele tablete. Cele din urmă par să primească foarte multă atenţie din partea Microsoft, compania adăugând numeroase optimizări la nivel de interfaţă, menite să permită noii versiuni Windows să funcţioneze cât se poate de natural pe ecranul touch al unei tablete.

Tocmai aceste noutăţi au stârnit interesul şi imaginaţia utilizatorilor, care au descărcat într-un ritm frenetic kit-ul de instalare pentru Windows 8 Consumer Preview, traficul de date generat pe serverele Microsoft şi nu numai atingând în doar 24 ore un volum de peste 3.5 petabytes (3.5 mil GB), corespunzând unei viteze de download combinate ce se apropie de 41 GB/s.

Rămâne de văzut dacă şi aprecierile utilizatorilor la adresa schimbărilor din noua versiune Windows sunt unele pozitive, sau acestea se dovedesc a fi prea radicale pentru a fi acceptate de publicul deja familiarizat cu intarfaţa sistemului Windows 7.

Sursa: go4it.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™