Pages

duminică, 4 martie 2012

Magicul iPad 3. Un clip video incredibil de Simon Pierro

Celebrul iluzionist Simon Pierro a dat publicitatii un clip video in care prezinta o versiune de iPad cu adevarat iesita din comun. Tableta acestuia este capabila de lucruri magice.

In clipul de 2.53 minute, Pierro prezinta cateva dintre caracteristicile deja cunoscute ale noii tablete iPad 3 care urmeaza sa fie lansata pe 7 martie -- de la dimensiuni, la grosimea tabletei ceva mai mare si prezenta sistemului de asistenta SIRI.

Prezentarea clasica se opreste insa aici pentru ca intra in scena talentul incredibil de magician al lui Pierro.

In fata camerei, celebrul iluzionist ofera tabletei insusiri cu adevarat magice. Le puteti vedea in clipul de mai jos.


Despre Simon Pierro aflati mai multe de aici.

7 martie, ziua iPad

Adevarul iPad 3 va fi lansat pe 7 martie. Apple a trimis invitatiile pentru o conferinta de presa ce va avea loc pe 7 martie la San Francisco. Invitatia contine un detaliu al iPad-ului si mesajul: “Avem ceva ce vrei cu siguranta sa vezi. Si sa atingi.”


Noua tableta iPad 3 ar putea avea un ecran Retina cu o rezolutie spectaculoasa de 2048X1536 pixeli. Display-ul gadgetului va avea cu 25% mai multi pixeli decat precedenta versiune, astfel ca unghiul de vizualizare va fi unul aproape perfect.

Dincolo de ecranul spectaculos, cu aceleasi dimensiuni ca si predecesoarele versiuni, de 9,7 inch, iPad 3 va beneficia de cel mai rapid procesor pentru sistemul de operare iOS, modelul quad-core A6 S5L8945X.

Impreuna cu memoria de 2GB, procesorul quad-core A6 S5L8945X va face iPad de trei ori mai rapid decat iPad 2 si de doua ori decat iPhone 4S.

In plus, noul gadget ar urma sa prezinte, spre bucuria utilizatorilor, in dotarea de baza, WiFi, GSM/CDMA/LTE. iPad 3 ar putea veni cu o camera HD cu blit incorporat si cu port HDMI.

Noul iPad 3 va avea un acumulator care ii va asigura o autonomie dubla fata de versiunea din 2011, relateaza DigiTimes.

Potrivit unor surse anonime citate de publicatia IT&C, noua versiune va avea o baterie de 14.000 mAh fata de cea de 6,500 mAh disponibila pe versiunile iPad I si II. Potrivit MacRumors care citeaza site-ul chinez Sina Weibo, iPad 3 Wi-Fi ar urma sa coste cu 80 de dolari mai mult decat modelul echivalent iPad 2.  Tableta ar urma sa ajunga in magazine la o saptamana distanta de la prezentarea oficiala.

Sursa: gadgetreport.ro


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™