Pages

vineri, 6 ianuarie 2012

Apple ii ameninta cu instanta pe producatorii jucariei Steve Jobs

O companie chineza urmeaza sa lanseze pe piata, la inceputul lui februarie, o figurina extrem de asemanatoare cu imaginea lui Steve Jobs, fondatorul companiei Apple, lucru care a infuriat gigantica companie IT. Reprezentantii Apple sustin ca sunt singurii care detin drepturi asupra imaginii producatorului iPhone-ului si ii ameninta pe chinezi cu judecata.

In prima zi a anului 2012, reprezentantii companiei In Icons, de origine chineza, au prezentat presei o figurina care-l infatiseaza pe Steve Jobs si si-au anuntat intentia de a scoate pe piata o serie de astfel de jucarii la inceputul lunii februarie.


Vestea lansarii unei astfel de jucarii a starnit reactii negative in randul reprezentantilor companiei pe care Steve Jobs a condus-o timp de 14 ani, informeaza Cnet.com. Ei au reactionat imediat si au inaintat companiei chineze o scrisoare prin care o ameninta cu chemarea in instanta, in cazul in care va lansa figurina pe piata, asa cum planuieste. Ei precizeaza si ca Apple este singura companie care detine drepturi asupra imaginii lui Steve Jobs.

Figurina copiaza fidel imaginea fondatorului Apple. Este imbracata in blugi si pulover negru si este dotata cu un scaun si doua mere, dintre care unul dintre ele muscat, asemenea siglei companiei Apple.

Sursa: hit.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™