Pages

marți, 6 decembrie 2011

Facebook a cumparat si Gowalla

Facebook pare decisa sa cumpere "tot" internetul. Ultima achizitie a retelei sociale gigant este Gowalla, un serviciu de sharing pe baza de localizare, potrivit unor surse apropiata tranzactiei. Nici Facebook si nici Gowalla nu au comentat tranzactia, scrie CNN.
 

Facebook a cumparat si Gowalla

Importanta achizitiei Gowalla este foarte mare doar si daca ne gandim ca firma a concurat la un moment dat cu Foursquare (a pierdut batalia, este drept), iar ulterior si-a construit o reputatie de brand prin furnizarea de servicii de ghid turistic.

Cum achizitia de catre Facebook nu a fost confirmata, este foarte greu de spus ce intentineaza sa faca reteaua de socializare cu Gowalla in continuare. Cert este ca Facebook-ul se compoerta exact ca un dinozaur care inghite cam orice are chef.

Sa nu uitam de cumpararea Snaptu din vara acestui an, tranzactie care a lasat un gust amar pentru ca Facebook a "taiat" accesul utilizatorilor celorlalte retele de socializare (Twitter, LinkedIn, Picasa, Flickr si altele) la popularul serviciu. Pana acum, singura declaratie care vine de la Facebook pe tema cumpararii Gowalla este : "Nu comentam zvonurile si speculatiile".

Sursa: hit.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™