Pages

miercuri, 7 decembrie 2011

Chinezii sparg din nou piata. Au creat o tableta exagerat de ieftina

Tableta foloseste cel mai nou Andoid, 4.0 Ice Cream Sandwich, si are un procesor cu o frecventa de 1 GHz

Compania chineza MIPS Technologies a lansat Novo 7, prima tableta cu cea mai recenta versiune a sistemului de operare dezvoltat de Google, Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Tableta are un display de 7 inch cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli.

"Suntem incantati sa vedem lansarea pe piata a tabletei MIPS cu Android 4.0", a declarat Andy Rubin videpresedinte al companiei Google. "Pretul scazut si caracteristicile performante sunt un mare castig pentru utilizatorii de dispozitive mobile", a mai adaugat acesta.
Novo 7 este echipata cu un procesor Based XBurst JZ4770 cu frecventa de 1 GHz, un procesor grafic Vivante GC860 cu suport OpenGL si grafica 3. Alaturi de Android 4.0 Ice Cream Sandwish sunt preinstalate aplicatii precum Gmail, Google Maps, Google Talk si Google Music.

Bateria are o autonomie de 30 de ore in stand-by, 25 de ore pentru redare muzica, 8 ore pentru redare filme, 7 ore pentru navigare pe Internet sau 6 ore pentru jocuri. Tableta are conectivitate 3G, Wi-Fi (802.11 b/g/n), USB 2.0, HDMI 1.3 si microSD. Tableta va fi disponibila la un pret de aproximativ 100 dolari.

Sursa: yoda.ro

1 comentarii:

Adrian Pascu spunea...

Dumnezeu a creat cerul si pamantul...restul e fabricat in China! :))

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™