Pages

sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Prima problema majora cu Siri - asistentul vocal se "balbaie"


- "Sorry, I'm having trouble connecting to the network"


- "Sorry, I'm not able to connect right now"


- "Sorry, I don't have a network connection"


Acesta au fost cele mai inteligente fraze pe care Siri, asistentul vocal al Apple, a reusit sa le "pronunte" ieri si alaltaieri. Problema nu a fost de la utilizatori, ci de la serverele Apple.

Defectiunea este grava in conditiile in care vorbim despre prima deficienta de acest gen legata de mult laudata tehnologie Cloud.


Killer App-ul Apple, Siri, a cam ramas fara glas pentru cateva zile sau, ca sa glumim, am putea spune ca a fost cu capul blocat in "nori" (cloud) :)


Siri nu s-a putut conecta la reteaua si la serverele Apple. Pana acum, nimeni nu a reusit sa afle care a fost de fapt problema cu "balbaiala" Siri. Si, ca de obicei, Apple nu s-a obosit sa dea vreo explicatie, spre dezamagiea si chiar iritarea celor care si-au cumparat un iPhone 4S doar pentru aceasta aplicatie (si nu sunt putini).


Pe langa neplacerile cauzate clientilor, Apple ridica si alte semne de intrebare referitoare la fiabilitatea solutiei sale Cloud. Iar acest lucru este o premiera si este mai grav decat faptul ca Siri nu si-a gasit ...cuvintele.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™