Pages

vineri, 18 noiembrie 2011

Google a lansat Google Music

Google a lansat in sfarsit serviciul propriu de muzica. Momentan, serviciul, care este un raspuns palid al Google la dominatia Apple pe piata de profil prin iTunes, este disponibil doar in Statele Unite, scrie Arstechnica.

Cea mai mare noutate pe care o aduce serviciul de muzica al Google in peisajul media actual este ca artistii vor putea sa-si uploadeze singuri melodiile in magazinul Google si sa le vanda direct utilizatorilor, fara interventia unei case de discuri.

Desi a iesit din faza beta, Google Music are foarte mult de recuperat fata de concurenta si se pare ca managerii companiei au ales sa dezvolte serviciul din mers.

Google a semnat pana in prezent contracte pentru continut cu mai multe case de discuri, printre care Sony, EMI si Universal. Serviciul de muzica al Google le permite utilizatorilor din Statele Unite sa faca schimb de melodii cu prietenii de pe Google+.

Deocamdata insa, noua facilitate oferita de Google, mai ales in conditiile limitarii serviciului in granitele Statelor Unite, pare a fi mult zgomot pentru ...nimic.

Sursa: hit.ro

4 comentarii:

Ai vrea sa stii spunea...

Google tot incearca sa se ridice, insa pierde tot mai mult teren, in curand o sa fie intrecut de alte companii de prin Asia...

Ionut Pantis spunea...

Faza e ca Google o sa domine piata cat de curand! Prin Google ai tot, de la retea de socializare pana la Android, totul e prin Google. Singura problema de aici o sa fie lipsa concurentei!

Masaj erotic Constanta spunea...

Perfect! Abia astept sa fie disponibil si la noi in tara...

Ionut Pantis spunea...

Am postat eu un articol imi pare cu faza k merge si la noi din cate mai tin minte. O sa il cauf sa.vad si iti zic cum. Eu folosesc pe calculator acasa.

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™