Pages

luni, 10 octombrie 2011

P1 AllDro – primul smartphone Dual SIM Android

Allview a lansat luni primul smartphone Android din gama sa de telefoane – P1 AllDro. Smartphone-ul Dual SIM ruleaza sistem de operare Android 2.2 are cu ecran multitouch capacitiv de 3,5′, conectivitate la internet prin Wi-Fi, GPRS si EDGE si un sistem de navigatie GPS. Pretul telefonului este de 649 lei.

P1 AllDro are un design clasic (114 x 62 x 12.9 mm), conturat in nuante de crom si negru. P1 AllDro este prevazut cu o baterie de 1.500 mAh care asigura un timp de convorbire de 300 minute in timp ce in standby poate ajunge pana la 200 ore.

Telefonul beneficiaza de conectivitate Wi-Fi, GPRS si EDGE pe ambele SIM-uri. P1 AllDro poate fi personalizat de catre utilizatori cu aplicatii si jocuri din magazinele dedicate care vin preinstalate, printre care si Allview Aply Store.

Noul aparat permite prin sistemul de operare Android imbinarea in cadrul unei interfete intuitive a contactelor din agenda, a calendarului si a adresei de email a utilizatorului cu mesageria instant si conexiunile din retelele de socializare, asigurand un control sporit asupra vietii sociale de oriunde.
Functia de navigare este disponibila prin sistemul GPS integrat si prin aplicatia Google Maps. Odata conectat la aplicatie, Allview P1 AllDro ofera indrumare si informatii utilizatorilor pentru orice destinatie.
Smartphone-ul aduce in plus aplicatia Multiling care permite introducerea textului in limba romana cu ajutorul functiei T9. Pe langa aceasta functie aplicatia preschimba tastatura Android nativa cu una mai prietenoasa si mult mai usor de utilizat.

Suportul multimedia include o camera foto de 5 MP cu auto-focus si flash care realizeaza fotografii de inalta calitate si inregistreaza video la 30 fps in definitie de 720×480 px. Pozele pot fi localizate pe hartile disponibile din Google Maps si utilizatorul poate vedea locatia in care a fost facuta imaginea oricand. Mai mult, acestea pot fi usor transferate prin tehnologia Bluethooth 2.1 incorporata care reda si semnal audio stereo catre dispozitivele compatibile. Fotografiile, aplicatiile si oricare alte fisiere pot fi si inregistrate in memoria extinsa de pana la 32GB de care dispune P1 AllDro.

Sursa: gadgetreport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™