Pages

miercuri, 28 septembrie 2011

Noul Omnia W de la Samsung

Samsung a anuntat astazi lansarea modelului Samsung Omnia W, primul smartphone al companiei, bazat pe cea mai recenta versiune a sistemului de operare Microsoft Windows Phone, supranumit Mango. Avand un design elegant, un display ultraperformant SuperAMOLED si beneficiind de un continut imbogațit, Omnia W ofera o experiența de comunicare imbunatațita, grație interfeței People Hub, și reprezinta un altfel de telefon, al carui concept are in centru oamenii.

„Suntem de parere ca Windows Phone are un potential generos si ofera o mulțime de noi posibilitati utilizatorilor de telefoane Samsung. Consumatorii doresc din ce in ce mai mult sa ramana conectati la retelele sociale prin intermediul telefonului mobil oricand si de oriunde s-ar afla, instantaneu. Acestia cauta dispozitive ultraperformante, intuitive si usor de folosit, dar si cu un design atragator, care sa le permita sa creeze si sa impartaseasca un continut multimedia bogat, cu cat mai multa usurinta. Samsung Omnia W ofera toate acestea” a declarat JK Shin, presedinte si sef al diviziei Samsung Mobile Communications.





Omnia W are un design modern, minimalist, cu un finisaj metalic. Ecranul de 3,7 inci SuperAMOLED ofera o calitate superioara a imaginii, pentru ca toate fotografiile si videoclipurile capturate cu camera de 5Mp a dispozitivului sa poata fi vizualizate cu maxim de claritate.

Un procesor puternic, de 1,4 Ghz, ofera performanta de top, ceea ce permite o experienta de utilizare rapida si comoda. Aceasta este imbunatatita si de conectivitatea HSPA integrata, de 14,4 Mbps, ce permite browsing de date de mare viteza si permitand impartasirea instantanee a fisierelor multimedia.

Functionalitati Windows Phone imbunatatite


Windows Phone
a fost dezvoltat pentru a oferi smartphone-uri intuitive, inteligente si conectate social. Utilizatorii isi pot impartasi experientele cu mare usurinta, prin intermediul unor medii variate de comunicare si pot naviga pe web la fel de facil, gratie integrarii Internet Explorer 9 si Bing




Interfata de utilizare inuitiva a sistemului de operare Mango afiseaza un mozaic al aplicatiilor – „Live Tiles” – care se misca pe ecran la o simpla atingere. Interfata ofera beneficiile unui mediu de utilizare asociat in mod normal unui display mai mare, dar in ecranul unui smartphone portabil, ceea ce ofera o experienta intuitiva si flexibila.

Cele sase aplicatii Microsoft specializate ofera un continut interesant si o experienta de comunicare inedita. Windows Phone People Hub integreaza retele sociale: Windows Live, Facebook, Twitter si LinkedIn, pentru ca utilizatorii sa fie mereu conectati la comunitatile carora le apartin.

Office Hub
ofera productivitate sporita in miscare si include acces la Windows Live Sky Drive, ce pune la dispozitie 25GB pentru stocarea si accesarea usoara a documentelor si fisierelor media. Utilizatorii pot crea si edita documente prin intermediul versiunilor mobile de Microsoft Office Excel, Word si PowerPoint, dar pot utiliza si One Note, o platforma creata pentru luarea de notite, ce permite partajarea si stocarea convenabila a memo-urilor vocale, imaginilor si a notitelor in format de text.
 Accesul usor la divertisment se datoreaza integrarii unui Picture Hub, Music & Video Hub – furnizat de Microsoft Zune - si Game Hub, ce ofera experienta de gaming social de ultima ora prin intermediul Xbox live. Aceasta interfata permite jucatorilor sa discute prin chat chiar in timpul jocului.

Omnia W va fi disponibil pe piata de la sfarsitul lui octombrie in Italia si, treptat, la nivel global.

Sursa: hit.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™