Pages

joi, 22 septembrie 2011

Hackeri si experti care au influentat Google, YouTube si Adobe vin la Bucuresti

Capitala Romaniei se pregateste sa gazduiasca cea mai mare conferinta de tehnologie din Europa de Sud-Est: How To Web 2011.
Hackeri si experti care au influentat Google, YouTube si Adobe vin la Bucuresti
Mai multe personalitati care au marcat evolutia Google, Yahoo si Adobe, dar si alti romani si straini care si-au facut un nume in IT vor veni la Bucuresti la inceputul lunii noiembrie, pentru a le explica participantilor la conferinta How To Web 2011 care sunt secretele reusitei intr-un domeniu atat de dinamic.
Au confirmat deja prezenta la eveniment cunoscutul hacker Pablos Holman, Thai Tran (fondatorul Lightbox si fost project manager la YouTube si Google) si Mark Randall (director de strategie la Adobe Systems). Lor li se adauga alti aproape 30 de antreprenori, investitori si specialisti din Europa si de peste Atlantic. Evenimentul se va desfasura in zilele de 9 si 10 noiembrie.
Printre subiectele care vor fi discutate se numara tendintele momentului si pasii pe care ar face bine sa ii urmeze cei care au o idee de afacere in domeniul IT si vor sa faca bani. Peste 750 de persoane sunt asteptate sa participe la eveniment.
Anul trecut, la cea de-a doua editie a evenimentului How To Web, la Bucuresti a venit creatorul Hi5, Ramu Yalamanchi. Iata ce s-a intamplat atunci:

How to Web - Official Movie 2010 from How to Web on Vimeo.


Sursa:yoda.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™