Pages

joi, 22 septembrie 2011

Facebook isi cauta aliati in lupta cu Google+

Reteaua fondata de Mark Zuckerberg se aliaza cu Twitter pentru a-si pastra suprematia in topul retelelor de socializare
Facebook isi cauta aliati in lupta cu Google+. Primele semne de slabiciune sau un pas firesc?
"Daca nu poti sa-i infrangi, alatura-te lor". Acesta pare sa fie noul motto al Facebook si Twitter, ce au decis sa-si uneasca fortele pentru a-si dezvolta reletelele de socializare. Ar putea fi aceasta alianta o amenintare pentru Google+?

Reteaua de socializare fondata de Mark Zuckerberg, ce numara in prezent peste 750 de milioane de utilizatori activi, va oferi acestora posibilitatea de a-si actualiza conturile Twitter direct de pe paginile Facebook. Aceasta noua facilitate va permite interconectarea celor doua retele de socializare, astfel incat toate update-urile Twitter sa fie disponibile si pe Facebook.

Utilizatorii vor putea posta in acelasi timp pe ambele retele de socializare, iar Twitter va avea mai mult continut ca pana acum. Pentru a activa aceasta functie este suficient sa fie accesata adresa: facebook.com/twitter, apoi interconectata o pagina Facebook cu un cont Twitter.

Aceasta noua facilitate este lansata in contextul lansarii noii reletele de socializare Google+, ce tinde sa devina un concurent incomod pentru Facebook.

Sursa:Yoda.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™