Pages

sâmbătă, 24 septembrie 2011

Google+ a trecut de 43 milioane de utilizatori


Serviciul Google+ a devenit public de numai trei zile şi deja numără cu 30% mai mulţi utilizatori, depăşind încă de ieri pragul de 43 milioane de conturi.
Comparat cu Facebook, o reţea de socializare care numără peste 800 milioane de utilizatori, numărul de utilizatori Google+ poate părea nesemnificativ. Nu trebuie să uităm că serviciul Google+ există de doar 3 luni, iar în aproape toată această perioadă înscrierile au putut fi făcute numai pe bază de invitaţie.
Privind tendinţele actuale, Google+ va depăşi cu rapiditate pragul de 100 milioane de utilizatori şi nu se va opri aici, chiar dacă Facebook depune eforturi disperate pentru îmbunătăţirea serviciilor şi momirea utilizatorilor cu fel şi fel funcţii noi.
Dincolo de dorinţa pentru schimbare şi cea de a încerca ceva nou migraţia în masă a utilizatorilor Facebook către reţeaua Google+ poate fi interpretată şi ca un act de răzbunare în faţa abuzurilor făcute de companie în trecut.
Nu de puţine ori oficialii Facebook au fost acuzaţi că înlesnesc spionarea utilizatorilor şi furtul de informaţii prin aplicarea unor reguli de securitate prea relaxate, care permit aplicaţiilor create de terţi să acceseze cu uşurinţă datele personale aflate în profilul de utilizator.
Eforturile depuse de Google pentru dezvoltarea propriei reţele de socializare sunt impresionante, la fel şi resursele alocate de companie în scopul promovării acesteia. Dacă despre nivelul de securitate oferit este prea devreme să tragem concluzii, pachetul de facilităţi disponibile utilizatorilor Google+ este deja bine diversificat şi destul de cuprinzător.
În prezent numărul de utilizatori Google+ este prea mic pentru a putea vorbi despre o comunitate numeroasă, însă privind tendinţele actuale situaţia se va schimba în viitorul nu prea îndepărtat. Oare au oficialii Facebook motive serioase să se teamă de Google+?

3 comentarii:

cucky spunea...

Asa repede? facebook down! Go google

Unknown spunea...

Go go Goolge:)) ti-ai facut cont pe google +? daca nu te astept:P

Unknown spunea...

I actually enjoyed reading through this posting.Many thanks.


migraţia pentru Australia

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™