Pages

luni, 16 decembrie 2013

Filme de Crăciun - cele mai bune filme pentru Crăciun 2014

Amatorii de filme online subtitrate în limba română au la dispoziţie o ofertă generoasă de filme pentru Crăciun. Lăsând la o parte oferta de filme noi pentru copii realizate în studiourile de la Hollywood în fiecare an, iată care sunt cele mai reuşite filme pentru Crăciun realizate de-a lungul timpului, disponibile cu subtitrare sau incluse în colecţia de filme pentru copii dublate în română.

Filme de crăciun 2014 - A Christmas Carol (Poveste de Crăciun)

Filmul de animaţie inspirat de celebra nuvelă a lui Charles Dickens spune povestea lui Ebenezer Scrooge (jucat de actorul Jim Carrey), un britanic putred de bogat şi foarte zgârcit, pentru care Crăciunul nu este decât o zi lipsită de importanţă. El este readus în magia acestei sărbători de trei spirite care-l poartă în trei călătorii imaginare. Lansat în anul 2009, A Christmas Carol intră în categoria acelor filme pentru copii care pot fi urmărite împreună cu întreaga familie, preferabil în preajma Crăciunului.

Filme de Crăciun 2014 - Surviving Christmas (Un crăciun printre străini)

Din colecţia de filme pentru copii de vizionat în preajma crăciunului nu trebuie să lipsească Surviving Christmas. Filmul ce îi are pe actorii Ben Affleck şi Christina Applegate în roluri principale spune povestea unui director de companie foarte prosper, care decide să-şi închirieze o familie alături de care să petreacă un Crăciun ca la carte. El însuşi un ciudat, obişnuit să-şi petreacă sărbătorile singur, stresantul oaspete transformă sărbătorile familiei gazdă într-un adevărat coşmar, dând naştere unui film de comedie savuros.

Filme pentru Crăciun 2014 - Saving Santa (Salvându-l pe Moş Crăciun)

Polul nord este atacat! Darurile pentru copii riscă să nu mai ajungă la timp, punând întreaga sărbătoare de Crăciun în mare pericol. Singurul care poate salva situaţia este Bernard, un mic elf din echipa lui Moş Crăciun. Ajutat de renii săi, Bernard porneşte într-o aventură dificilă pentru a salva situaţia.

Filme de Crăciun 2014 - A Princess for Christmas (Crăciunul la Castel)

Jules Daly, o tânără din oraşul american Buffalo, se vede pusă în situaţia de a-şi asuma rolul de mamă pentru nepoţeii săi, după ce sora şi cumnatul îşi pierd vieţile într-un accident. La auzul veştii,  o rudă îndepărtată decide să o invite la castelul său medieval din Europa pentru a petrece Crăciunul. Aici, tânăra domnişoară se îndrăgosteşte iremediabil de un prinţ ca-n poveşti, alături de care încearcă să trăiască propria ei poveste de iubire. Însă aventura se complică atunci când diferenţele de rang, avere şi răutatea cu care este întâmpinată de Arabella, logodnica lui Ashton, ameninţă să-i spulbere visul.

Filme online 2014 -  The Christmas card (Felicitare de Crăciun)

Totul porneşte de la o simplă felicitare de Crăciun, trimisă de Faith (Alice Evans) împreună cu membrii unei mici comunităţi tuturor soldaţilor plecaţi în misiune la război.  Una dintre aceste felicitări ajunge la Cody Cullen, soldat devotat din armata americană, care decide să profite de următoarea sa permisie pentru a face o vizită celei care a trimis-o. Ajuns în micul orăşel unde Faith locuieşte cu familia ei, Cody se întâlneşte din întâmplare cu tatăl lui Faith, pe care ajunge să-l salveze de un accident de maşină. Drept mulţumire, Luke îl angajează pe Cody la fabrica pe care o deţine, oferindu-i ocazia de a se apropia mai mult de femeia pe care o place. Ce nu ştie Cody este că Faith are deja un iubit care plănuieşte să  o ceară de soţie în pragul sărbătorilor. De aici, lupta între Cody şi Paul dusă pentru câştigarea inimii lui Faith dă naştere unui film de dragoste numai bun de văzut în seara de Crăciun.

Filme de Crăciun online 2014 - The Polar Express

The Polar Express este un film pentru copii care trebuie văzut în seara de Crăciun, povestea sa fiind strâns legată de această sărbătoare. Eroul nostru este un copil care nu crede în existenţa lui Moş Crăciun, atât de înverşunat încât este hotărât să rămână treaz toată noaptea aşteptând sosirea moşului, pentru a se convinge odată pentru totdeauna ca acesta există. Spre mirarea sa, la 5 minute înainte de miezul nopţii în faţa casei opreşte un tren magic, Polar Expres, care îl poartă tocmai până la Polul Nord unde trăieşte moşul. In tren, băiatul întâlneşte şi alţi copii dornici de aventură şi pe parcursul acestei călătoriei descoperă lucruri importante despre viaţă şi spiritul crăciunului.

Filme pentru Crăciun 2014 - Home Alone 2: Lost in New York

Seria Home Alone este un adevărat clasic între filmele pentru Crăciun. În "Singur acasă 2: Pierdut în New York", Kevin McCallister (jucat de actorul Macaulay Culkin) are parte de o nouă aventură departe de familia sa aiurită, teatrul de operaţiuni fiind de această dată întreg oraşul New York.
Părtaşi şi în acelaşi timp victime în şirul de aventuri sunt Harry şi Marv (Joe Pesci şi Daniel Stern), veniţi la New York sperând să dea o nouă lovitură jefuind cel mai faimos magazin de jucării din oraş, despre care ştiu sigur că va avea vânzări mari în seara de Crăciun.
Acestea sunt câteva dintre cele mai bune filme online pentru Crăciun 2014. Dacă aveţi şi alte sugestii de filme online care merită puse în lista cu filme bune pentru Crăciun, aveţi la dispoziţie căsuţa de comentarii de mai jos.
Sursa: go4it.ro

Top 10 telefoane ale anului 2013 (Emil Dragotă), HTC, LG și Samsung printre favorite

Emil Dragota2013 a fost plin de modele interesante și pot spune că decizia de a poziționa un anumit smartphone pe primul loc nu s-a dovedit deloc facilă. Să ne înțelegem de la bun început. Orice telefon din lumea asta are puncte PRO și CONTRA, are elemente care-l evidențiază și altele care-l trag în jos. Nu s-a inventat smartphone-ul high-end perfect, dar sunt câteva modele care se apropie de perfecțiune. Am testat cele 10 telefoane pe care le găsiți enumerate mai jos. 


10. GOCLEVER Insignia 5X - [Preț]
 
GOCLEVER INSIGNIA 5X
 

Începem cu o mică surpriză, un telefon care a ajuns a fi disponibil în țara noastră de câteva zile. GOCLEVER este o companie din Polonia și presupun că ați auzit de ei din poziția de producători de telefoane și tablete cu Android. Raportul preț / specificații / experiență oferită este esențial în poziționarea lui GOCLEVER Insignia 5X pe locul 10 în topul meu de final de an. Să repet câteva elemente importante:

999 lei = display IPS FHD de 5 inch, procesor MediaTek 6589T la 1.5 GHz, 1 GB RAM, 4 GB + microSD de până la 32 GB, 13 Megapixeli și cameră frontală de 2 Megapixeli, baterie de 2000 mAh + baterie de 4000 mAh + dongle aeroDISPLAY, toate incluse în pachet la prețul mai sus menționat. Ar mai trebuie să adaug și conectivitatea dual-sim, SIM-urile de dimensiuni normale. 

9) Allview X1 Soul - [Preț]
 
Allview X1 Soul

A sosit în urmă cu câteva zile și în mâinile mele. Cu un pic de ciudă spun că este mai atent fabricat decât LG Nexus 5. Dețin un LG Nexus 4, mi-aș dori să trec pe LG Nexus 5, dar autonomia și calitatea fabricației nu mă fac să investesc aprox. 2000 de lei. Să revin la X1 Soul, este cel mai nou rebranding al Allview și impresionează de la calitatea plasticelor utilizate și până la display-ul FHD, sunet de calitate, căști bune incluse în pachet, 32 GB spațiu de stocare, 2 GB RAM, cameră de 13 Megapixeli și 5 Megapixeli la camera frontală pentru cei pasionați de selfie-urile de pus pe Facebook etc. 

Nu am ce să-i reproșez. Este primul lor smartphone single sim cu accente clare de smartphone high-end. Apropo, după ce-l achiziționați faceți-vă un serviciu și renunțati la Berry UI în favoarea unui launcher din Google Play / Nova Launcher ar fi de pus pentru început. Telefonul se mișcă impecabil prin meniu, aplicații, jocuri, browsing. 

8) Nokia Lumia 1020 - [Preț]
 

Nokia Lumia 1020
Intra in top pentru ca uimeşte in ce priveşte calitatea fotografiilor si nu neapărat prin cei 41 de Megapixeli ci prin calitatea lor la rezoluţii mai modeste, prin software-ul pe care Nokia l-a imaginat pentru acest smartphone. Restul specificaţiilor nu uimesc. As fi ales Nokia Lumia 1520 in locul sau, dar nu l-am testat si preţul de peste 2800 - 2900 lei la momentul actual îl transformă într-un device prohibitiv. Lumia 1020 este un camera phone veritabil, îl cumperi pentru asta și pentru Windows Phone 8. 

7) HTC One Mini - [Preț]
 

HTC One Mini

Cel mai bun Mini din ce am testat în 2013, ASUS Padfone Mini s-ar putea să-l depășească în experiența oferită. Are multe puncte PRO și HTC One Mini: sunet impecabil preluat de la fratele mai mare, interfața Sense UI, rulează excelent prin meniu, aplicații, jocuri. Nu stă rău nici în ce privește camera foto cu tehnologia UltraPixel, deși parcă mi-aș fi dorit să facă fotografii ceva mai bine pe întuneric sau în condiții de lumină la intensitate mai redusă, display de calitate. 

Plus că în oferta Vodafone îl găseați la 1500 - 1600 lei fără semnarea unui contract și asta de la debutul în stocurile operatorului telecom. 

6) Samsung Galaxy S4 - [Preț]
 

Samsung Galaxy S4

Samsung a dat lovitura și în 2013 dacă ne uităm la cifrele de vânzări înregistrate de GALAXY S4 și GALAXY Note 3. Au preferat să meargă pe designul de la GALAXY S III plus mult software adițional, funcții pe care la alte telefoane le ai prin aplicații third party, la GALAXY S4 le găsiți integrate by default și asta trage telefonul în jos la viteza de operare. Este inacceptabil să ai chiar și puțin lag pe un telefon de top în 2013.  

Dacă nu aveți probleme cu interfața TouchWiz și preferați abordarea Samsung, GALAXY S4 presupun că deja a devenit telefonul vostru de zi cu zi. Să sperăm că în 2014 vor inova în ce privește designul, o carcasă metalică ar fi de bun augur. 

5) LG Nexus 5 - [Preț]
 

Google LG Nexus 5

LG Nexus 5 l-aș fi poziționat mai sus dacă avea bateria de 3000 mAh de la LG G2. Am avut un model de test și am înțeles că după 1 - 2 săptămâni de utilizare se obține un comportament mai bun din partea acumulatorului. Recomand LG Nexus 5 pentru specificaţiile sale, Android nativ și update-urile de software care ajung la timp. Deja de la Android 4.4 a trecut la 4.4.1 si la 4.4.2 KitKat in mai putin de 2 luni de la debutul comercial. 

Este un smartphone care va rula fara probleme orice joc sau aplicaţie cu cerinţe grafice ridicate din ce se va lansa in 2014, prima parte a lui 2015. Mi-aș fi dorit un plus de atenție în ce privește asamblarea, materialele. Pe de altă parte la 349 dolari cât este în SUA nu ai ce să-i reproșezi. 

4) iPhone 5s - [Preț]
 

iPhone 5s
Prevăd câteva comentarii răutăcioase. Da. Știu. Nu are procesor octa-core, nici 4 - 5 GB de RAM, nici camera de 20, 30, 40 Megapixeli, dar este cel mai bine vândut smartphone pe final de 2014. Are în spate App Store cu sute de mii de aplicații, multe dintre aplicațiile și jocurile existente în marketul Apple nu sunt în Google Play, Windows Phone 8 Store etc. Sunt câteva tehnologii implementate de Apple pe iPhone 5S de luat în seamă: co-procesorul M7 și procesorul pe 64-bit, cititorul de amprente. Camera de  8 Megapixeli a rămas una dintre cele mai apreciate și o referință în segment. Inutil să spun că funcționează brici în browsing și alte operații. 

Sunt și elemente contra care-l aduc pe locul 4: prețul, designul identic în mare parte cu iPhone 5, dimensiunea ecranului. 

3) LG G2 - [Preț]
 

LG G2

LG și-a făcut temele bine și LG G2 impresionează de la prima vedere. Aș puncta display-ul care se apropie de acel mult dorit edge-to-edge, culorile plăcute, luminozitate, hardware puternic, poziționarea inedită a butonului de power cât și pentru reglarea volumului (sub camera de 13 Megapixeli), multe funcții preinstalate pe smartphone și un design al LG UI ce amintește de TouchWiz-ul Samsung. 

LG G2 este și unul dintre primele telefoane de top cu autonomie decentă, ar mai fi GALAXY Note 3 care mai degrabă îl consider phablet și pe nișa sa mai sunt și alte produse  cu baterii încăpătoare și autonomie pe măsură. 

2) Samsung Galaxy Note 3 - [Preț]
 

Samsung Galaxy Note 3

Cel mai bun produs al Samsung pe telefoane mobile în 2013, un phablet excelent, un monstru al specificațiilor, camera filmează la 4K. L-aș fi pus pe primul loc dacă luam în calcul doar specificațiile sale. GALAXY Note 3 este trădat de spatele fabricat din plastic și imită pielea, asta mă duce direct cu gândul la chinezăriile. Știu că punctează la grip și oricum este mai bine decât plasticul ultra-ieftin de la GALAXY Note II. Ar mai fi și plasticul vopsit argintiu de pe laterale, se cojește în timp. 

1) HTC One - [Preț]
 

HTC One

Cel mai bun în opinia mea, demonstrează ca și iPhone 5S că nu ai nevoie neapărat de specificații de top ca să impresionezi. Punctele PRO la HTC One sunt date de liniile de design, carcasa din aluminiu excelent finisată, cel mai bun sound oferit de un telefon mobil în 2013, display de 4.7 inch ce iese în evidență prin culori plăcute, Sense UI și o interfață ceva mai light și mai centrată pe utilizator decât la concurență. Bateria trădează HTC One, altceva nu am ce să-i reproșez. HTC One îl găsiți prin SUA și în ediția Google Play cu Android nativ. 

Sper ca HTC să-și revină și în 2014 să nu dispară din peisaj, ar fi o pierdere pentru universul Android. În locul Google aș fi achiziționat HTC în loc de Motorola.


miercuri, 11 decembrie 2013

Omate Truesmart Smartwatch 2.0 a devenit realitate (VIDEO)

Inceput ca proiect pe Kickstarter cu finantare record, Omate Truesmart Smartwatch 2.0 a devenit realitate, fiind primul smartwatch cu functionalitate completa de smartphone. Ceasul inteligent ruleaza Android 4.3 Jelly Bean si versiunea finala este deja disponibila la precomanda.
Creatorii Omate Truesmart au imbunatatit prototipul utilizat pentru strangerea de fonduri si ofera acum o versiune imbunatatita, cu slot pentru card micro-SIM si conectivitate Wi-Fi si Bluetooth. Omate Truesmart Smartwatch 2.0 este disponibil in doua versiuni, cu spatiu de stocare de 4 si 8GB.
Omate Truesmart
Ecranul de 1,54 inci este acoperit cu cristal de safir usor curbat, iar Omate Truesmart Smartwatch 2.0are dimensiuni similare cu Samsung Galaxy Gear, ceas inteligent compatibil doar cu cateva smartphones oferite de compania sud-coreeana.
Spre deosebire de toate ceasurile inteligente care au ajuns pe piata pana acum, noul Omate Truesmartinclude toata functionalitatea asteptata de la un smartphone, si filmeaza la 720p cu ajutorul camerei de 5MP.
Chiar daca gadgetul este compatibil cu numeroase accesorii Bluetooth, inclusiv tastaturi, are si cateva dezavantaje. Lipsa de instructiuni precise si fonturile foarte mici ii pot deranja pe unii utilizatori, iar camera nu este frontala, ci pe o parte, astfel ca noul smartwatch nu poate fi utilizat pentru apeluri video.
Ceasul care va costa intre 249 si 299 de dolari are si un accesoriu casca cu microfon, la un pret suplimentar de 39 dolari. Omate Truesmart Smartwatch 2.0 poate fi comandat si utilizat pentru apeluri 3G in intreaga lume, iar pentru extinderea spatiului de stocare, cumparatorii au la dispozitie si carduri microSD speciale (Class 10) la preturi intre 25 si 40 de dolari.
Sursa:hit.ro

Demn de Star Wars. NASA va folosi roboti umanoizi (VIDEO)

nasa-robot
NASA a anuntat dezvoltarea unui nou robot umanoid ce ar putea fi trimis sa lucreze in zonele in care prezenta umana este practic imposibila.

Valkyrie este dotat cu zeci de senzori si camere video care ii permit controlul si explorarea oricarui mediu in care este trimis in misiune.

Robotul va fi destinat misiunilor in zone cu potential de explozie, in cele puternic poluate si, probabil, celor de explorare a planetei Marte.

Dezvoltat de JSC Dextrous Robotics Lab, robotul concureaza direct cu alte proiecte similiare, prezentate de GadgetReport.ro
Unul dintre acestea este Pet-Proto, primul robot capabil sa escaladeze obstacole, la fel ca un om.
Proiectul concureaza, pe 20 decembrie, pentru premiul de 2 milioane de dolari oferit de Armata SUA persoanei sau firmei care creaza primul robot umanoid. Pentru a castiga premiul, robotul trebuie sa mearga in doua picioare si sa indeplineasca mai multe sarcini, de la folosirea unor obiecte la….condusul unei masini.
Oficialii americani afirma, cu jumatate de gura, ca robotul umanoid nu va fi folosit pe campul de lupta.  Armata SUA ar fi interesata sa foloseasca robotii pentru a actiona in caz de dezastre. Aflati mai multe amanunte din comunicatul de presa de mai jos.
Un posibil pretendent la premiul pus la bataie de autoritatile americane. Este vorba de proiectul Petman (Protection Ensemble Test Mannequin), dezvoltat deBostonDynamics.
Este vorba de un robot militar antropomorf cu adevarat iesit din comun. Petman se misca atat de natural si dezvolta actiuni care il propun in poll-position pentru titlul de cel mai spectaculos proiect creat vreodata.
Din imaginile pe care le puteti urmari in clipul de mai jos rezulta ca Petman (poate efectua miscari aproape umane, de la aplecari, ridicari, genoflexiuni si flotari la alergat.
La fel de interesant este faptul ca procesorul lui Petman simuleaza multe dintre functiile umane, de la temperatura la transpiratie.
Dezvoltarea robotului a necesitat 13 luni de design si 17 luni de constructie. Robotul are 82 kilograme si 183 centimetri inaltime si aduce aminte de trupele de roboti din celebra serie Razboiul Stelelor.
Proiectul este dezvoltat de Boston Dynamics impreuna cu Measurement Technologies Northwest,Oak RidgeNational Lab si MRIGlobal.
Intr-o prima faza, robotul va testa imbracamintea cu protectie chimica insa nu este exclus ca, pe viitor, sa fie “antrenat” in misiuni reale de lupta.Mai multe amanunte puteti citi aici





marți, 10 decembrie 2013

Nokia lanseaza BH-121, casti colorate cu Bluetooth si NFC

Cea mai noua lansare Nokia este un accesoriu de smartphone cu un design foarte asemanator iPod Shuffle. Nokia BH-121 sunt insa casti cu Bluetooth si NFC, a caror utilizare depinde de conexiunea cu un smartphone.
Nokia BH-121 este practic un modul care permite conectarea wireless a oricarei perechi de casti la un smartphone Nokia Lumia. Castile se conecteaza la micul gadget prin mufa audio de 3,5mm, iar acesta asigura legatura cu telefonul prin Bluetooth sau conectarea prin NFC la atingerea celor doua gadgeturi.
Nokia BH-1212
Noul accesoriu Nokia BH-121 are un singur buton, care poate fi utilizat pentru a asculta muzica stocata in smartphone, dar si pentru a prelua un apel telefonic.
Pretul gadgetului este de 39 euro, iar lansarea va avea loc pana la sfarsitul lunii decembrie. In pachet este inclusa si o pereche de casti intra-aurale, in aceeasi culoare ca si Nokia BH-121.
Sursa: hit.ro

luni, 9 decembrie 2013

Filme de acţiune 2014 - top filme de acţiune din 2014

Filme de acţiune după jocuri celebre, filme noi din seria Mad Max, Hunger Games şi Conan barbarul cu Arnold Schwarzenegger în rolul principal sunt doar câteva dintre producţiile ce merită adăugate în lista cu filme 2014. The Romanian Tomb sună interesant iar Kane & Lynch cu Vin Diesel şi Gerard Butler in roluri principale promite să fie unul dintre cele mai tari filme din 2014.
Aflate în producţie sau primind deja ultimele retuşuri în aşteptarea premierei din cinematografe, aceastea sunt principalele filme de acţiune de urmărit în 2014:

Filme de acţiune 2014 - Mad Max: Fury Road

Cu actorul Tom Hardy în rolul protagonistului Max Rockatansky, Mad Max: Fury Road ar putea fi unul dintre cele mai spectaculoase filme de acţiune din 2014. Realizată de studiourile Warner Bros, producţia pregătită pentru ecranizare şi în variantă 3D vine la 30 de ani după ultimul film din serie. Deşi producătorii au fost zgârciţi în a da mai multe detalii despre scenariu, au confirmat totuşi păstrarea intactă a atmosferei post-apocaliptice atribuite serei Mad Max, completă cu autovehicule ciudate şi lupte duse pentru asigurarea resurselor necesare supravieţuirii în deşertul ostil.

Filme de acţiune 2014 -  Kane & Lynch

Realizat în adaptare după celebrul joc cu puşcăriaşi, Kane & Lynch: Dead Men, filmul spune povestea a doi condamnaţi ce sunt ajutaţi să evadeze din închisoare pentru a îndeplini o misiune aproape sinucigaşă.
În timp ce soţia şi fiica lui Kane sunt ţinute captive chiar de către cei care tocmai i-au scos din închisoare, cei doi evadaţi au dispoziţie 72 ore pentru a recupera un microcip necesar pentru finalizarea unui dispozitiv extrem de periculos. În rolurile principale îi avem pe actorii Gerard Butler în rolul mercenarului Kane, respectiv Vin Diesel îl rolul lui Lynch, schizofrenicul fără trecut. Dacă nu apar alte întârzieri, Kane & Lynch ar putea fi unul dintre cele mai tari filme de acţiune din 2014.

Filme de acţiune 2014 -  The Romanian Tomb

Încă un film cu vampirii din Transilvania?  Producţia filmată sperăm măcar parţial în ţara noastră spune povestea a doi a doi îndrăgostiţi proveniţi din lumi total diferite. Ea trăieşte într-o locuinţă cu origini medievale, un castel întunecat plasat departe aşezămintele moderne, iar el este un vampir ce poate lua formă umană doar într-un anumit moment al zilei. Încadrat la categoria filme de acţiune, The Romanian Tomb explorează nuanţele unei culturi secrete a vampirilor, ce pune multe obstacole în calea acestei iubiri interzise. Filmul realizat cu un buget mai degrabă modest, de 7 milioane dolari, va avea premiera în luna octombrie 2014.
Filme de acţiune 2014 -  The Romanian TombFilme de acţiune 2014 - The Romanian Tomb

Filme de acţiune 2014 -  Beat The Reaper

Cu Leonardo DiCaprio în rolul principal, filmul spune povestea unui medic rezident la un spital de urgenţă din Manhattan care încearcă să acopere urmele trecutului său zbuciumat. Cândva un broker de succes care ducea  o viaţă de lux, eroul nostru decăzut la statutul de asasin plătit, implicat în crimă organizată şi scandaluri de corupţie la nivel înalt, este ajuns din urmă de autorităţi.Trecut de partea legii, medicul de ocazie pe nume Jordan Belfort este acum martor cheie într-o serie de procese şi inclus într-un program de protecţie cu menirea de a-l feri de răzbunarea foştilor săi colaboratori.
Filme de acţiune 2014 -  Leonardo DiCaprioFilme de acţiune 2014 - Leonardo DiCaprio

Filme de acţiune 2014 -  Skin Trade

După ce şi-a văzut întreaga familie masacrată la ordinul unuia dintre liderii facţiunilor de crimă organizată din Serbia, un fost detectiv (Dolph Lundgren) decide să-şi facă singur dreptate pornind o luptă pentru răzbunare împotriva celor implicaţi în asasinat. Acţiunea filmului de desfăşoară în exoticul Bangkok, unde protagonistul se aliază cu un detectiv thailandez aflat deja pe urma mafioţilor ce stăpânesc o uriaşă reţea specializată în traficul de persoane şi prostituţie.

Filme de acţiune 2014 -  Left Behind

Pasagerii aflaţi la bordul cu unui avion cu destinaţia Londra încep să dispară fără nici un avertisment de pe locurile lor. Ajunşi la destinaţie, cei rămaşi găsesc un oraş cufundat în haos. Însă oamenii nu dispar doar din capitala britanică. Peste tot în lume se petrec evenimente neobişnuite în care oamenii dispar fără urmă. Cei rămaşi duc o existenţă cufundată în teroare, ştiind că pentru ei a început Apocalipsa. Cu Nicolas Cage în rol principal, producţia încadrată în genul filme de acţiune SF va avea premiera în 19 iunie 2014.

Filme de acţiune 2014 -  The Legend of Conan

Continuând seria începută în anii 80, The Legend of Conan ar putea marca o revenire spectaculoasă pentru Arnold Schwarzenegger în rolul de erou musculos. Scos de la naftalină după mulţi ani în rolul de guvernator al statului California, fostul Terminator este cam ieşit din formă şi la o primă impresie nu pare cea mai bună alegere pentru rolul de gladiator neînfricat. Însă cu retuşuri generoase aplicate în studiourile de efecte speciale, The Legend of Conan ar putea fi unul dintre cele mai urmărite filme de acţiune din 2014.
Filme de acţiune 2014 -  The Legend of ConanFilme de acţiune 2014 - The Legend of Conan

Filme de acţiune 2014 -  Sabotage

Tot la capitolul filme cu Arnold avem şi Sabotage, un film de acţiune în care veteranul actor ia rolul de poliţist în Brigada Antidrog, aflată în război cu cele mai periculoase carteluri de droguri din lume. Acţiunea începe în momentul când echipa specializată în misiuni extrem de complexe şi dificile execută un raid asupra uneia dintre casele conspirative ale cartelului de droguri. Dar ceea ce părea mai întâi o operaţiune legitimă se dovedeşte până la urmă a fi un jaf elaborat pe care membrii echipei antidrog l-au plănuit în cele mai mici detalii. Jaful perfect are însă consecinţe nebănuite, cei părtaşi fiind asasinaţi unul câte unul de către un om din umbră.
Cu un buget generos de 40 milioane dolari şi Arnold Schwarzenegger în rolul principal, Sabotage promite să fie unul dintre cele mai vizionate filme de acţiune 2014, programat pentru premieră în data de 11 aprilie.

Filme de acţiune 2014 -  The Hunger Games: Mockingjay (partea 1)

Prima parte a trilogiei inspirată de nuvela Mockingjay creată de scriitoarea americană Suzanne Collins  adaugă un nou capitol seriei The Hunger Games începută în anul 2008. Mockingjay este un film de acţiune SF ce spune povestea lui Katniss Everdeen, în rolul de lider al unei rebeliuni ce undeşte districtele naţiunii Panem împotriva guvernului Capitol, format de lideri corupţi ce-şi menţin puterea cu ajutorul unui regim totalitar nemilos.
 The Hunger Games: Mockingjay (partea 1)The Hunger Games: Mockingjay (partea 1)

Prima parte a seriei The Hunger Games: Mockingjay va ajunge în sălile de cinema în perioada lunii noiembrie 2014.
Acestea sunt doar câteva dintre cele mai importante filme de acţiune 2014. Dacă aveţi şi alte sugestii cu filme de acţiune ce apar în 2014 le puteţi menţiona în căsuţa de comentarii de jos.
Sursa: go4it.ro

Samsung Galaxy J lansat oficial în Taiwan; Acesta era telefonul misterios din teaserul Samsung

Cu câteva zile în urmă am văzut un teaser interesant de la Samsung, care părea a indica sosirea unui handset cu corp metalic. La acel moment se speculase că vom vedea ceva însemnat lansat pe 9 decembrie, adică astăzi. Ei bine, nu e vorba despre Galaxy S5, ci despre Galaxy J.
Samsung Galaxy J lansat oficial în Taiwan; Acesta era telefonul misterios din teaserul Samsung

Samsung Galaxy J a fost anunţat oficial astăzi în Taiwan, terminal cunoscut sub numele de cod SGH-N075T, iar acesta nu este un model nou, de vreme ce e disponibil deja în Japonia din octombrie. Handsetul va debuta pe piaţa din Taiwan în această lună şi speram să îl vedem şi la magazinele de la noi în curând. Preţul va fi de 740 de dolari în noua regiune de lansare, iar terminalul va fi disponibil pe alb şi roz.
Samsung Galaxy J

Dotările sale includ Android 4.3 Jelly Bean, un display Full HD de 5 inch, conectivitate LTE, NFC şi un procesor quad core Snapdragon 800. Avem la bord şi 3 GB RAM, o cameră de 13 megapixeli cu bliţ LED şi o cameră frontală de 2 megapixeli, plus slot pentru carduri microSD. Bateria e o unitate de 2600 mAh, iar acest telefon e practic o versiune mai compactă de Galaxy Note 3, sau poate un Galaxy S4 cu upgrade-uri dacă vreţi.

Sursa: mobilissimo.ro

joi, 5 decembrie 2013

Vrei un smartphone de Mos Craciun? Top 5 – cele mai bune telefoane

5-hottest-android-phones-970x0
Daca va intereseaza sa faceti cadou de sarbatori sau sa va cumparati un smartphone, credem ca materialul acesta o sa va ajute sa luati cea mai buna decizie.
DigitalTrends a selectat cinci dintre cele mai bune smartphone-uri cu Android, Samsung Galaxy S4, LG G2, HTC One, Motorola Moto X si Google Nexus 5, si a facut o comparatie intre ele doar pe baza specificatiilor tehnice.
La nivel de performanta, intre Galaxy S4, LG G2, HTC One si Nexus 5 nu exista mari diferente. Toate ruleaza procesoare quad-core de la Qualcomm, cu observatia ca LG G2 si Nexus 5 au chiar ultimul model, Snapdragon 800. In plus, toate au 2 GB de RAM.
Moto X face diferenta cu un procesor X8, octa-core, insa, la modul in care sunt construite aplicatiile software in prezent, diferenta nu se simte. Mai mult chiar, acest procesor pare sa consume mai multa energie.

In ceea ce priveste software-ul, Moto X face, de asemenea, opinie separata, oferind un Android curat, fara nicio modificare, asa cum au toate celelalte.
Tot la capitolul sistem de operare, Google Nexus 5 este, pentru moment, singurul care ruleaza Android 4.4 insa si celelalte urmeaza sa treaca in urmatoarea perioada la noua platforma KitKat.
In ceea ce priveste ecranul, unul dintre cele mai importante criterii de departajare, Galaxy S4, LG G2, HTC One si Nexus 5 vin cu ecrane Full HD, la 1080p, in timp ce Moto X ofera doar un 720p, cu culori bune, insa parca insuficient pentru a face diferenta.
Daca va intereseaza si mai mult comparatia, e bine sa stiti ca cea mai mare densitate de pixeli o are HTC One, de 469 pixeli/inch, urmat de Nexus 5 cu 445ppi, Galaxy S4 cu 441 ppi si LG G2 cu 424 ppi.
Un alt criteriu important care face diferenta intre telefoanele analizate il reprezinta camera foto/video. Trebuie sa stiti, din start, ca nu megapixelii fac neaparat diferenta si ca lentilele si software-ul sunt extrem de importante.
Galaxy S4 si G2 vin cu camere de 13MP, Moto X are una de 10 MP, in timp ce Nexus 5 ofera imagini de 8 MP, insa cu un stabilizator optic de imagine.
HTC One a iesit din cursa numarului de megapixeli si ofera o camera cu 4 ultrapixeli, un nou standard despre care spune ca ofera o claritate, luminozitate si culori mult mai naturale decat concurenta.
Dupa cum va spuneam, dincolo de numarul de megapixeli sau ultrapixeli, importante sunt soft-urile care asista camerele. S4 vine cu o suita foarte interesanta, ce include imagini cu sunet si recunoastere faciala, insa si celelalte telefoane ofera aplicatii interesante.
In ceea ce priveste autonomia, pare ca LG G2 se descurca cel mai bine, cu o baterie de 3000 mAh. Tot la capitolul baterie, este important de notat ca Galaxy S4 este singurul care iti permite sa ii schimbi bateria oricand, fara probleme.
In fine, ultimul criteriu si poate cel mai important il reprezinta rezultatul in testele Quadrand. Iar LG G2 se claseaza pe primul loc cu 17.700 de puncte, urmat de HTC One si Galaxy S4.
Toate comparatiile le vedeti in graficul de mai jos.
comp1
comp4

Samsung câștigă noi brevete de design pentru un viitor telefon din gama Galaxy și pentru o serie de carcase

Biroul de Brevete și Trademark US a acordat astăzi celor de la Samsung o serie de noi 7 brevete de design. Dintre acestea, doar 2 dintre ele s-au făcut remarcate, una ilustrează un nou design pentru un telefon din seria Galaxy, iar cea de-a 2-a ne arată o husă cover de tip eWallet.

Samsung câștigă noi brevete de design pentru un viitor telefon din gama Galaxy și pentru o serie de carcase

Spre deosebire de brevetele pentru aplicații, cele pentru design-uri nu dezvăluie la fel de multe informații. Putem doar să aruncăm o privirea asupra design-ului, dar detalii despre materialele folosite sau despre ce componente interne ar putea fi ascunse în acestea nu se cunosc.
Biroul de Brevete și Trademark US a acordat astăzi celor de la Samsung o serie de noi 7 brevete de design

Design-ul pentru un nou smartphone din seria Galaxy a fost aprobat astăzi, deși aplicația pentru acest brevet a fost depusă în aprilie 2013 în US, și în octombrie 2012 în Coreea. Noul design dă senzația că avem de-aface cu un model mult mai subțire pe lateral, lucru ce se poate observa atunci când privim din anumite unghiuri. De asemenea, acest design schimbă locația camerei foto, și mai observăm faptul că în partea de sus a telefonului nu există nici un port.
Brevet Samsung

Cel de-al 2-lea design, pentru o posibilă husă flip-cover cu funcția de portofel ar putea avea destul loc pentru a păstra 2 carți de credit. Aceasta ar putea fi o strategie prin care Samsung se gândește că poate nu toate magazinele vor accepta Google Wallet în viitor. În interior se mai observă o zonă în interiorul căreia putem păstra bilete la concerte, de tren etc.

Sursa: mobilissimo.ro

Google, in fruntea producatorilor de aplicatii care stiu ce-ti doresti inainte de a cauta


Programarile din agenda si emailurile ajuta aplicatia Google Now sa ofere ceea ce se doreste, dar nu s-a cerut.
Cautarile pe net pentru date meteo, harti sau restaurante nu se mai practica, prezentul (ca si viitorul) sta in aplicatiile care ofera informatiile dorite inainte ca acestea sa fie cautate. Nu este vorba de "citirea mintii" ci de folosirea unor algoritmi de cautare prin care Google Now conduce in randul aplicatiilor de acest gen.

Programul din spatele aplicatiilor care "ghicesc" se folosesc de diverse informatii pe care utilizatorul le-a oferit in timp: activitati in agenda, emailuri, traseele cautate anterior prin GPS sau postari pe retelele de socializare. De exemplu, daca utilizatorul are in agenda o iesire in oras la masa, Google Now vine cu un reminder, apoi analizeaza datele meteo, ofera traseul cel mai scurt dar si alte sugestii.

Si Microsoft a dezvoltat un program similar, Far Out, care se foloseste de datele din GPS-ul utilizatorului pentru a-i oferi informatii viitoare. Sistemul folosit atat de Microsoft, cat si de Google se numeste "predictive analysis" si vine din lumea financiara: bancile analizau datele potentialului creditorului pentru afla daca imprumutul cerut va fi platit in timp.
Sursa: yoda.ro

miercuri, 4 decembrie 2013

Telefonul inovator LG G Flex, in magazine din aceasta luna


Mai sunt cateva zile pana cand noul gadget va ajunge in magazine.
LG a anuntat ca va incepe sa distribuie telefonul G Flex la nivel mondial. Primele piete pe care vor ajunge vor fi cele din Asia, insa noul gadget va ajunge si in alte regiuni ale lumii, scrie gsmarena.
Stim deja ca gadgetul va ajunge in Singapore pe data de 8 decembrie si in Hong Kong pe data de 13, la principalii operatori de telefonie mobila, dar si la retaileri. 
LG G Flex e primul telefon cu ecran flexibil Plastic OLED, care nu doar ca este curbat, dar este si putin flexibil. Iar partea din spate a telefonului se repara singura, in cazul in care e zgariata. Bateria smartphone-ului este solida, de 3,500mAh.

Aplicaţiile desktop Chrome vor ajunge şi pe platformele mobile Android şi iOS

Anunţate oficial în luna septembrie a acestui an, deşi au fost disponibile dezvoltatorilor software şi utilizatorilor interesaţi cu ceva timp înainte, aplicaţiile desktop Chrome vor ajunge şi pe platformele Android şi iOS, unde vor putea funcţiona la fel ca produsele software native binecunoscute.
Pentru cei care nu s-au lovit încă de acest tip de produse software, aplicaţiile Chrome sunt o versiune puternic îmbunătăţită a aplicaţiilor Web obişnuite. La fel ca acestea din urmă, aplicaţiile Chrome sunt construite pe un nucleu HTML5, CSS şi JavaScript, la care se adaugă însă o serie de interfeţe software care oferă posibilitatea funcţionării offline, stocarea locală a datelor, lipsa dependenţei de mediul grafic al browser-ului şi posibilitatea accesării resurselor hardware locale. Astfel, aplicaţiile Chrome devin o alternativă la produsele software tradiţionale, îmbinând portabilitatea şi securitatea aplicaţiilor Web tradiţionale cu integrarea nativă cu sistemul de operare care le găzduieşte.
Disponibile în acest moment pentru platformele Windows şi Chrome OS, OS X şi Linux urmând să devină şi ele compatibile în curând, aplicaţiile Chrome se pare că vor migra din mediul desktop şi către platformele software mobile.
Noutatea a fost descoperită pe GitHub, unde un dezvoltator software Google oferă o serie de instrumente software necesare pentru migrarea aplicaţiilor desktop Chrome către platformele software mobile şi instrumente pentru dezvoltarea unor produse special concepute pentru aceste noi platforme. Pentru migrarea la iOS şi Android, Google va folosi o platformă software open-source care va permite scrierea unor plug-in-uri necesare pentru emularea funcţiilor oferite de interfeţele software native Chrome în cazul sistemelor de operare desktop.
Google nu a comentat încă această noutate, însă Joe Marini, una dintre figurile publice a echipei de dezvoltatori software din cadrul Google, a afirmat că se aşteaptă ca o versiune Beta a platformelor de dezvoltare necesare să fie disponibilă în ianuarie. În acest moment, singura platformă software mobilă suportată este Android 4, versiunile 2.2 şi 2.3 fiind şi ele posibile, în timp ce progresul făcut în cazul platformei iOS este necunoscut.
Sursa: go4it.ro

 
Powered by High tech Blog™