Pages

vineri, 30 noiembrie 2012

iTunes 11 este disponibil acum, iată ce noutăţi aduce


Apple a anunţat actualizarea lui iTunes la versiunea 11, care aduce un nou design pentru magazinul de muzică, filme şi aplicaţii. Apple a simplificat modalitatea de vizualizare a conţinuturilor şi interfaţa magazinului. iCloud este complet integrat şi permite disponibilitatea clipurilor şi a muzicii pe terminalele voastre iOS.
 
iTunes 11 este disponibil acum, iată ce noutăţi aduce

Aplicaţia Remote a fost actualizata, permiţând controlul asupra lui iTunes 11 sau a unui Apple TV folosind un iPhone, iPad sau iPod Touch drept telecomanda prin WiFi. Şi Mini Playerul a fost actualizat, fiind acum şi mai minimalist. Atunci când faceţi browsing printre artişti puteţi accesa o galerie cu imagini ale artiştilor, iar imaginile pot aparţine (sau nu) de albume. Interfaţa este total modificată, dar este intuitivă de această dată şi se pare că utilizatorii lui iTunes pe Windows au parte şi de un boost de performanţă şi de o viteză mai mare a aplicaţiei.
 
iTunes 11

Sincronizarea cu Apple iPhone sau cu alte terminale Apple a rămas la fel, deci dacă stăm să analizăm actualizarea, probabil integrarea mai profundă a lui iCloud şi noua interfaţa sunt singurele îmbunătăţiri. După cum se remarcă în imaginile din acest articol, controlul muzicii, adică playerul ocupă acum mult mai puţin loc, ceea ce e binevenit. Şi metoda de căutare a fost îmbunătăţită în iTunes 11, fiind acum mai uşor să găseşti o melodie într-o colecţie vastă.

iTunes 11 e disponibil aici.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™