Pages

sâmbătă, 22 octombrie 2011

Prima reclama TV pentru iPhone 4S

Apple a lansat, vineri, prima reclama TV pentru noul smartphone iPhone 4S. Cu era de asteptat, clipul pune accent pe controversata aplicatie SIRI, care permite utilizatorilor sa comande diverse aplicatii, de la email, la alerte, GPS si alte informatii prin activare vocala.


 Apple a anuntat luni ca a vandut 4 milioane de telefoane iPhone 4S in weekend. In plus, noul sistem de operare iOS 5 a fost descarcat de 25 de milioane de utilizatori, iar in sistemul iCloud s-au inscris 20 milioane de oameni.

 Apple a lansat noul model iPhone 4S pe 14 octombrie in SUA, Australia, Canada, Franta, Germania, Japonia si Marea Britanie, iar pana la finele acestei luni va extinde vanzarile si in alte 22 tari.
Potrivit companiei, pana la finele anului, iPhone 4S va ajunge in magazine in alte 70 de tari, printre care si Romania. Emag a livrat deja primele 200 de telefoane unor clienti care le-au precomandat.
“iPhone 4S s-a vandut in 4 milioane de unitati in primul weekend, dublu fata de versiunea iPhone 4”, a  declarat Philip Schiller, vicepresedintele Apple.

Desi arata identic cu predecesorul iPhone 4, lansat in urma cu 16 luni, presa internationala remarca design-ul spectaculos al telefonului celor de la Apple, care se mentine, inca, cu un pas in fata concurentilor. “Daca era o masina, ar fi fost un Mercedes”, spun cei de la ThisIsMyNext.


iPhone 4s – intre sperante si dezamagiri

71% dintre americani afirma ca nu au fost dezamagiti de faptul ca Apple a lansat iPhone 4S, in locul generatiei a cincea, insa 47% dintre posesorii de iPhone 4 ar fi vrut un alt model fata de upgrade-ul lansat de Apple.

Datele apar intr-un sondaj de opinie realizat de Retrovo si la care au raspuns 1300 de americani, esantion reprezentativ pentru profilul consumatorilor din SUA.

Studiu arata ca numai 29% dintre americani au fost dezamagiti de noua versiune a smartphone-ului iPhone, dovada ca vanzarile modelului au inregistrat un nou record, de peste 1 milion in primele 24 de ore, fata de precedentul record de 600.000, realizat de iPhone 4.

7% dintre consumatori ar fi vrut ca noul telefon sa fi avut un ecran mai mare, 11% s-au asteptat la un nou design, iar 17% sperau ca iPhone sa primeasca tehnologie 4G.

Sursa: gadgetreport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™