Pages

marți, 25 februarie 2014

WhatsApp va fi modificat! Anuntul oficial facut de Facebook

Dupa ce a platit 19 miliarde de dolari pentru a cumpara serviciul de mesagerie mobila, Mark Zuckerberg si-a prezentat, luni, la Mobile World Congress de la Barcelona, planurile de viitor privind aceasta aplicatie.

Zuckerberg a tinut, in primul rand, sa respinga zvonurile privind integrarea serviciilor de mesagerie WhatsApp si Facebook Messenger, ambele aplicatii urmand sa ruleze independent.
Pentru WhatsApp, seful de la Facebook are planuri mult mai mari. Vrea, intr-o prima faza, sa ofere utilizatorilor posibilitatea de a efectua apeluri de voce.
Cu alte cuvinte, Facebook incearca, prin WhatsApp sa intre in lupta cu operatorii de telefonie mobila si sa ofere convorbiri prin internet.
Cum va arata serviciul si cat de fiabil va fi ramane de vazut. In prezent, cele mai multe aplicatii de acest gen au probleme de conectare, sunetul nu este cel mai bun, iar software-urile consuma prea multe date mobile.
Nu este exclus ca, dupa implementarea apelurilor de voce, WhatsApp sa atace si suprematia Skype pe segmentul apelurilor video prin internet.
WhatsApp are 450 de milioane de utilizatori activi lunari şi creşte cu un milion de utilizatori în fiecare zi.
“WhatsApp e pe cale să conecteze un miliard de persoane. Serviciile care ajung la această cifră sunt extrem de valoroase. Îl ştiu pe Jan de mult timp şi sunt încântat să-i fiu partener pentru a face lumea mai deschiă şi mai conectată”, a declarat Mark Zuckerberg.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™