Pages

sâmbătă, 22 februarie 2014

Samsung Galaxy S5 va fi disponibil si intr-o versiune premium

Cele mai noi speculatii despre Samsung Galaxy S5 vizeaza doua modele cu lansari separate. Daca este adevarata, informatia ar putea explica zvonurile despre specificatii diferite vehiculate pana acum din numeroase surse.
Samsung Galaxy S5 soseste in luna martie, insa doar ca model de baza, cu ecran de rezolutie full HD 1080p. Compania sud-coreeana lucreaza insa si la o versiune premium a noului smartphone, care va fi lansata abia cateva luni mai tarziu.


A doua versiune de Samsung Galaxy S5 urmeaza sa aiba un ecran QHD, de rezolutie 2560x1440. Desi ar fi trebuit ca cele doua smartphones  sa fie lansate simultan, modelul mai bun intarzie din cauza problemelor de productie ale ecranului de rezolutie inalta.
Noul Galaxy S5 va folosi un ecran AMOLED QHD, cu acelasi pixel "diamant" introdus de companie odata cu Galaxy S4. Deocamdata nu este clar daca Samsung va confirma ambele smartphones in cadrul evenimentului Unpacked 5 de saptamana viitoare, dar cel putin modelul de baza va fi dezvaluit pentru o lansare in luna martie.

Sursa: Hit.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™