Pages

marți, 3 decembrie 2013

Top 10 Jocuri Android din Noiembrie 2013


Cautati niste jocuri noi pentru a va juca pe dispozitivul vostru android? Uite aici o lista cu Top 10 Jocuri Android din Noiembrie. Sperăm că veți descoperi unele jocuri gratuite pe care le-ați uitat sau nu ati jucat pana acum.

1. Subway Surfers

Subway Surfers este un joc endless running produs de Kiloo. Jucătorii trebuie sa il ajute Jake sa scape de inspectorul morocănos și câinele său. Fugi cat de repede poti fata de inspector, evita trenurile, colecteaza monede și puteri de-a lungul drum. Asigurați-vă concentrarea astfel încât să nu va loviti de obstacole. Subway Surfers este un joc distractiv cu o grafică excelentă. Puteți descărca Subway Surfers din Google Play Store aici.

2. Asphalt 8: Airborne

Asphalt 8: Airborne este un joc de curse fast-paced produs de Gameloft. Gata de cursa pe piste din intreaga lume, inclusiv piste noi din Veneția, Guiana Franceză, Islanda și deșertul Nevada. Alegeți din peste 40 de masini diferite, cum ar fi Lamborghini Veneno, Bugatti Veyron si Ferrari FXX. Joaca trei moduri de joc diferite: Carieră, Quick Play și Multiplayer. Provoaca  până la 8 dintre prietenii tai la nivel local sau on-line. Compara statistici, scoate în evidență realizările și provoaca adversarii on-line. Puteți descărca Asphalt 8: Airborne din Google Play Store aici.

3. Zombies Ate My Friends

Zombies Ate My Friends este un joc de acțiune produs de Glu Mobile. Jucătorii trebuie să se apere de zombi din casa lor, și de a cauta pe străzi livrările utile. Explorează restaurante, apartamente, magazine, și ajuta alți supraviețuitori. Puteți descărca Zombies Ate Friends Android din Google Play Store aici.

4. Clash of Clans

Clash of Clans este un joc de strategie care produce dependenta produs de Supercell.Puteti descarca Clash of Clans aplicatia pentru Android din Google Play Store aici.

5. Beat the Boss 2

beat the boss 2 android app
Beat the Boss 2 este continuarea la Beat Your Boss, jucatorii vor trebui sa opreasca maleficul sef care incearca sa invinga pe saracul muncitor. Puteti descarca Beat the Boss 2 aplicatia pentru Android din Google Play Store aici.

6. GT Racing 2

GT Racing 2 este un joc cu masini produs de Gameloft. Puteti descarca GT Racing 2 aplicatia pentru Android din Google Play Store aici.

7. Minecraft Pocket Edition

Similar cu Minecraft, the Pocket Editon permite jucatorilor sa intre intr-un peisaj facut din cuburi. Puteti descarca Minecraft Pocket Edition aplicatia pentru Android din Google Play Store aici.

8. Sprinkle Free

Sprinkle Free este un joc puzzle produs de Mediocre. Puteti descarca Sprinkle Free aplicatia pentru Android din Google Play Store aici.

9. Angry Gran Run

angry gran run 2 android app
Angry Gran Run este un joc de curse produs de Ace Viral. Puteti descarca Angry Gran Run aplicatia pentru Android din Google Play Store aici.

10. Juice Cubes

Juice Cubes este un joc puzzle produs de Rovio Stars Ltd. Puteti descarca Juice Cubes aplicatia pentru Android din Google Play Store aici.
Sursa: drippler.com

1 comentarii:

Anonim spunea...

lista cu cele mai descarcate jocuri si aplicatii android

http://433onlinegames.tk/top-lista-cu-cele-mai-descarcate-jocuri-android.html

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™