Pages

miercuri, 22 mai 2013

Seagate a lansat un hard disk de 3,5 inci dedicat aplicatiilor video

alt
Seagate Technology a anunțat noul hard disk Seagate Video 3.5 – primul hard disk cu capacitatea de 4TB din industrie proiectat îndeosebi pentru aplicațiile video precum înregistrarea video digitală, sistemele de supraveghere video și dispozitive set-top box. Construit pentru soluțiile video, hard diskul Video 3.5 poate înregistra până la 480 de ore de conținut video HD.

Dispozitivul suportă înregistrarea simultană a până la 16 surse de conținut video HD sau 20 de surse de conținut video standard precum și capabilități de funcționare 24/24 optimizate pentru aplicații video.
Hard diskul Video 3.5 se laudă cu o rată de cădere anuală de 0,55 procente permițând dispozitivelor să fie lăsate pe teren o perioadă îndelungată reducând costurile de deplasare. Unitatea de stocare a fost în mod special concepută pentru consum și emisii de căldură reduse și funcționează sub pragul audibil al urechii umane, la doar 2,3 decibeli.

Video 3.5 este disponibil la capacități vare variază de la 1 la 4 TB, prețurile variind între 76 de dolari și 339 de dolari pentru modelele de 1TB, respectiv 4TB.

Sursa: chip.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™