Pages

miercuri, 15 mai 2013

Aşa se vede viaţa de zi cu zi prin Google Glass (Video)

Am văzut numeroase demo-uri ale lui Google Glass, perechea de ochelari high tech de la Google, dar majoritatea ofereau o perspectivă exterioară faţă de ochelari, sau clipuri preînregistrate. Acum vedem o experienţă hands on mai detaliată, cu ochelarii aplicaţi peste o cameră video.
 
Aşa se vede viaţa de zi cu zi prin Google Glass (Video)

Vedem cum utilizatorul caută o adresă, cere direcţii, realizează un apel video, un apel telefonic, trimite un mesaj, face o căutare Google, filmează sau se uită la un clip video. Marile bloguri tech din toată lumea au început deja să primească modele Glass în teste, iar fanii şi împătimiţii tehnologiei de vârf pot cumpăra perechea de ochelari la preţul de 1500 de dolari, dar doar dacă se înscriu pe o listă şi primesc aprobarea de la Google, dupa ce raspund la o intrebare pe Google+.

Recunoaşterea vocală funcţionează foarte bine pe Glass, după cum se vede în clip şi calitatea video nu e deloc rea. Vedem şi cum utilizatorul converteşte dintr-o monedă în alta, verifica preţul unor acţiuni, traduce cuvinte şi altele. Oare în cât timp va deveni Glass o porţiune importantă din viaţa noastră?
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™