Pages

luni, 11 februarie 2013

Sistemul de operare Android 5.0 Key Lime Pie s-ar putea lansa în mai


Android 5.0 Key Lime Pie Sistemul de operare Android 5.0 Key Lime Pie s ar putea lansa în mai















Va lansa oare Google mult zvonitul Android 5.0 Key Lime Pie în perioada următoare? Cele mai multe speculații spun că da, noul sistem de operare va sosi înainte ca Jellybean să realizeze un ciclu complet. Așa cum probabil cunoașteți, în 2012, Google a lansat Android 4.1 și 4.2 Jellybean, acestea fiind ultimele versiuni de firmware.
Un angajat Google, Manu Cornet, a confirmat numele acestei versiuni de Android și a prezentat o imagine realizată de el cu evoluția sistemului de operare. Imaginea ne demonstrează progresul sistemului, de la un Android încet care ține în mână o turtă dulce și culminând cu un roboțel care se simte din ce în ce mai bine mâncând dintr-o prăjitură cu lime.
android evolutie Sistemul de operare Android 5.0 Key Lime Pie s ar putea lansa în mai
Noul Android 5.0 Key Lime Pie este așteptat să se lanseze în mai, anul acesta, iar printre primele smartphone-uri care vor beneficia de noul sistem de operare, va fi unul de la LG. Se spune că LGlucrează la Optimus G2 și va funcționa cu Android 5.0 Key Lime Pie atunci când se va lansa în mai.
Se așteaptă ca noul sistem de operare să își facă debutul în timpul unui eveniment Google care se desfășoară probabil pe 15 mai. Dacă toate lucrurile merg conform celor spuse mai sus, Google poate va prezenta și noul XPhone (Nexus 5?) la care lucrează.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™