Pages

miercuri, 6 februarie 2013

Randare a lui Samsung Galaxy S IV şi o parte din specificaţiile presupuse


Când te uiţi la o imagine precum cea de mai jos, poţi fi tentat să crezi că ai în faţă un pliant de prezentare oficial. Din păcate, mulţi ar crede acest lucru, în mod special dacă sunt fani ai terminalului Samsung Galaxy S III. Imaginea de mai jos este o randare destul de bine realizată a unui fan, iar specificaţiile alăturate sunt speculaţii. Dacă dimensiunea şi rezoluţia ecranului lui Samsung Galaxy S IV sunt bazate pe trenduri actuale, detaliile legate de procesor s-ar putea să fie total eronate.
O randare a lui Samsung Galaxy S IVO randare a lui Samsung Galaxy S IV

Este destul de clar faptul că Samsung va oferi Galaxy S IV cu ultima versiune a sistemului de operare Android de la Google. Cum Android 4.2 este ultima versiune cunoscută, ea va intra cu siguranţă în lista finală de specificaţii a terminalului. Chipset-ul Exynos 5450 a fost menţionat în mai multe zvonuri la finalul anului trecut, dar nu se mai ştie nimic despre el. El poate fi şters de pe listă şi înlocuit cu Exynos 5 Octa, chipset-ul de ultimă generaţie al lui Samsung. Un smartphone cu procesor cu opt nuclee va puncta foarte bine pe piaţă.
Camera foto cu rezoluţie de 13 MP este ceva uşor de înţeles. Mai mulţi producători folosesc deja un senzor cu rezoluţie similară şi Galaxy S4 nu poate să rămână în urmă la acest capitol. Bateria cu capacitate de 3.100 mAh sună foarte bine, dar trebuie să aibă loc în carcasa subţire şi uşoară. A încăput sub capacul lui Galaxy Note II, dar acesta are ecranul de 5.5”.
La final, vom vorbi puţin despre carcasa metalică din randarea lui Samsung Galaxy S IV. Unii spun că aşa ceva nu vom vedea prea curând de la Samsung. Chiar înainte de lansarea lui Galaxy S3 se vorbea despre acelaşi material de construcţie, însă n-a fost să fie. Cred că trebuie să ne împăcăm cu ideea că Samsung ştie să facă telefoane elegante cu carcasă din plastic şi Galaxy S4 va urma aceeaşi linie. Cât despre difuzoarele frontale şi butonul dedicat pentru cameră, ele sunt puse la îndoială de analişti. Samsung Galaxy S IV este aşteptat în Q2 2013, înaintea unui iPhone 5S.
Sursa: go4it.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™