Pages

marți, 5 februarie 2013

Nokia ar putea dezvolta o tableta cu Android


Nokia continua sa afiseze o atitudine detasata fata de Microsoft, amenintand parteneriatul special dintre cele doua companii. Stephen Elop, CEO Nokia, a declarat din nou ca producatorul finlandez analizeaza optiunea lansarii unei tablete Android.
Chiar daca a explicat ca Samsung domina deocamdata piata tabletelor Android, seful Nokia nu a exclus o lansare in acest segment de piata, care aduce aminte de declaratiile anterioare cu privire la un plan B, in cazul in care parteneriatul cu Microsoft nu le aduce finlandezilor succesul sperat.
Nokia ar putea dezvolta o tableta cu Android
Elop a explicat ca in momentul de fata Windows Phone se lupta cu BlackBerry pentru locul 3 pe piata sistemelor de operare mobile, evitand sa confirme vreo lansare Nokia din viitorul apropiat.
Telefoanele Nokia Lumia cu Windows Phone 8 s-au vandut pana acum bine, dar nu au readus compania finlaneza la gloria din urma cu un deceniu, motiv pentru care CEO-ul companiei nu exclude complet utilizarea Android pe tablete pentru a concura pe piata tot mai aglomerata.

Sursa: hit.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™